В Козятинському ліцеї він працює заступником директора з навчально-виховної роботи.

“Вітаємо переможця. Богдан Анатолійович Пічкур, талановитий учитель географії та заступник директора з навчально-виховної роботи, показав справжній КЛАС під час фіналу конкурсу «Учитель року-2024». Результат — диплом лауреата, ІІІ місце в Україні. Вітаємо! Пишаємося! Дякуємо за любов до професії!” — привітали у ліцеї.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» було започатковано у 1995 році. Він покликаний стимулювати активну участь вчителів у становленні і розвитку  національної  системи   освіти, популяризації кращих педагогічних здобутків і професійної майстерності. Переможцям конкурсу присвоюється почесне звання «Заслужений вчитель України».

“Дорогі друзі, колеги та всі причетні до конкурсу «Учитель року». З радістю ділюсь з вами новиною про те, що я став лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Географія». Це була надзвичайна подорож, сповнена викликів і перемог, яка стала можливою завдяки підтримці багатьох людей. Особлива вдячність моєму тренеру, директору нашого Ліцею – Білянець Олені Анатоліївні, яка пройшла зі мною цей шлях від обласного етапу до фіналу Всеукраїнського конкурсу. Її підтримка, поради та невичерпний ентузіазм стали ключем до цього успіху”, — написав Богдан Пічкур.