Олександр Усик прославив Всевишнього, як великий чемпіон світу. Свої неймовірні досягнення він присвятив Україні. І нам також потрібна перемога на усіх фронтах. Зелений змій – також повзучий ворог. Він не захищає від темряви, особливо сьогодні … Люди втрачають все. Це битва за кожну душу.

Олександр  сильний фізично та духовно. На жаль, деякі колишні чемпіони закінчують погано. Хворі п’ють по-чорному та «лікуються» до кінця днів. Зірки шоу- бізнесу також не сяють та звертаються анонімно. Вони кожного разу переживають, щоб їх ніхто не впізнав. Люди їдуть здалеку, бо ми допомагаємо. При дотриманні абсолютної «тверезості» тяга не повертається ніколи в житті.

Але в наркології ледь вагітних не буває. І що потрібно робити тим, хто знаходиться поруч, якщо після успішного лікування пацієнт випив за нашою спиною заради експерименту? Якщо він порушив наш Договір, навіть вчасно не передзвонив, не укріпив результат? Про швидку допомогу треба знати заздалегідь! Методика Олександра Григоровича передбачає такі запобіжники. Ось чому ми запрошуємо вас, з самого початку, приходити разом з пацієнтом на спеціальну консультацію для родичів. Договір з гарантією порушувати заборонено! Але навіть такій людині можна допомогти. Якщо ви вчасно не дали наш Антидот, як ми попереджали, то «промивати шлунок» вже пізно. На жаль. Але ще є шанс. Виконуйте рекомендації лікаря навіть заднім числом. Крім того, спеціальна бовтанка «Еліксир Доктора Овсянюка» звільняє мозок від злоякісного ендорфіну. Приходьте з тверезим пацієнтом або без нього, будем розбиратись. І це далеко не все… Нас турбує ще одне прозоре питання.

Олександр Григорович Овсянюк – дипломований автор методик, головний лікар та директор Всеукраїнського центру “Свобода без кода”. Він пройшов великий професійний шлях. Але під відомим ім’ям рекламується так званий “медичний центр” однофамільців без медичної освіти. Прізвища однакові, але люди різні. Веселі жартівники непомітно нав’язують хворим іншу, тобто власну адресу “лікарського” прийому. Вони копіюють кожне слово лікаря. Люди вводяться в оману відповідними сайтами, негативом та замовними “рейтингами” в інтернеті. Істина робить нас вільними.

Олександру Усику допоміг Всевишній, бо він віддано та сумлінно виконав свою частину роботи. Це жива віра. Саме так божий пророк Давид переміг богохульного велетня Голіафа. Разом ми переможці. Вперед і тільки вперед!

ВІННИЦЯ. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДА».