Переможцями премії YUNA-2024 стали:

Найкращий альбом: Джамала – QIRIM.

Спочатку хвилювання і очікування від зародження ідеї, потім токсикоз, тому що не все складається як хочеш, і щось обов’язково йде не так. Зате, коли все виходить – на душі тепло і повне відчуття щастя”, – прокоментувала перемогу вагітна Джамала.

Найкращий дует або колаборація: SHUMEI та Злата Огнєвіч – “Буревіями”.

Наш хіт “Буревіями” та ваша любов подарувала нам перемогу у номінації “Найкращий дует” на музичній премії YUNA 2024. Дякуємо ЗСУ за можливість творити на рідній землі та вам за натхнення та шалену підтримку”, – написали артисти.

Найкраща виконавиця: KOLA.

“Найважливіше в житті кожної людини, на мою думку, – це знайти себе та знайти своїх людей, тому що тоді твоє серце дихає щастям та всі твої дії йдуть від серця! Я вдячна що так сталося в моєму житті, шляхом праці над собою та постійного розвитку, вдячна, що сьогодні моя музика потрібна, що вона приносить користь та допомагає!”, – подякувала виконавиця.

Klavdia Petrivna – популярна виконавиця, яка не показує своє обличчя. Вона стала відомою спочатку у мережі TikTok, яку підкорила пісня “Знайди мене”, а потім розлетілася усіма платформами.

Безперечним тріумфатором став гурт Антитіла. Музиканти перемогли відразу в трьох категоріях: “Найкращий рокгурт”, “Найкраща пісня” та “Найкращий відеокліп”.