Не менш привабливий і її чоловік, який рідко, але супроводжує Н. За­болотну на заходах, якщо такі припадають на вихідні. Бо Олексій Бруслик працює у Києві заступником міністра.

Свого обранця Наталя Заболотна через певний час «розсекретила» не так давно.

На сторінці у соцмережах вона помістила фрагмент фото, де чоловік тримає її ніжно за руку. З фото видно, що пара у  білих вишиванках, ймовірно, з весілля. Наталя Заболотна під цим символічним фото написала: «Дякую Богу, долі, Всесвіту, твоїм батькам і тобі, що ти у мене є». Все це прикріпили символом кохання — серцем. І додала: «Хай буде Перемога! Решту ми все зробимо разом». Ці слова адресувались Алексу Бруслику.

Ми дізнались, що обранець першої заступниці голови Вінницької ОВА Олексій Бруслик працює заступником міністра Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, тобто Ірини Верещук.

Олексій — заступник міністра, який курує питання цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації. У біографії вказано, що Олексій Юрійович Бруслик народився у місті Кобеляки Полтавської області.

У 2013-му закінчив національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» у Харкові.

До 2016 р. був аспірантом цього ж вузу. Далі — викладав у Полтавському юридичному вузі. Після викладацької роботи перейшов на держслужбу. Розпочинав її на Харківщині.

Цікаво, що перед міністерством у 2022-23 роках  Бруслик працював так само заступником голови обласної ОВА. Тільки Полтавської області.

У міністерстві працює заступником міністра з 21 листопада 2923-го року.

Вінничанка Наталя Михайлівна Заболотна працює 1-м заступником голови Вінницької ОВА (ОДА) з 2020 року. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет та Одеський реґіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України (2011), маґістр державного управління.

На державній службі вже 22-й рік. Розпочинала головним спеціалістом управління у справах сім’ї та молоді. Очолювала департамент соціальної та молодіжної політики. Вже чотири роки вона заступник голови Вінницької обласної державної ад­міністрації.

Олексій Бруслик

Наталя Заболотна виховує доньку Злату від першого шлюбу. Дівчинка – неодноразова чемпіонка та призерка обласник та Всеукраїнських змагань, чемпіонатів світу з художньої гімнастики.

«33-й» поставив запитання Наталі Заболотній щодо її заміжжя, але вона утримується від коментарів. Пояснила, що вони з чоловіком Олексієм вирішили не афішувати їхні стосунки та подружнє життя.

«Ми з чоловіком ніде про це не повідомляли. Бо є дуже цінні речі, які хочеться вберегти від обсмоктувань та обговорень», — пояснила вона.

Після заміжжя Наталя Заболотна ось так «розсекретила» свого чоловіка

Ну, стосовно обговорень та іншого, чесно зізнаємось, Наталі Заболотній точно вдасться. Бо коли з’являється така красива і щаслива пара, розмови були і будуть. Така доля у публічних людей, чиновників такого рангу, та ще одразу двох.

Тому і ми дозволимо собі висновок — Наталя та Олексій, без сумніву, стали однією із кращих пар серед держслужбовців України. А решта — то їхня фортеця. Вони так хочуть, і це їхнє право.

Тетяна Редько