Документ «Дорожня карта Захис­ника» представив на загал департамент соціальної політики міської ради. У довіднику міститься необхідна ін­формація та контакти для Захисників, які звільнилися зі служби.

Зокрема оборонці можуть знайти у «Дорожній карті» контакти представників різних департаментів міської ради та інших партнерів із короткою інформацією про те, якими є основні функціональні завдання. Там є контактні дані управлінь соціального захисту населення, відділу ветеранської політики та організаційного забезпечення, Пенсійного фонду, центру зайнятості, департаменту освіти, охорони здоров’я, ветеранських організацій та інше.

«Розробка такого допоміжного довідника — це результат об’єд­нання зусиль різних структурних під­роз­ділів міської ради та різних організацій задля допомоги ветеранам. Фактично в одному документі знаходяться всі необхідні контакти для тих, хто повернувся з військової служби. Ми прагнемо, аби ветерани знали: вони не залишені поза увагою, громада турбується про них і висловлює свою вдячність за захист України», — зазначила заступниця міського голови Галина Якубович.

З «Дорожньою картою Захисника» можна ознайомитися на сайті Вінницької міської ради.

Паперовий варіант брошури роздаватимуть у Територіальних центрах комплектування.