При дотриманні абсолютної тверезості тяга не повертається ніколи в житті. Але в наркології ледь вагітних не буває. І що потрібно робити тим, хто знаходиться поруч, якщо пацієнт випив за спиною Доктора Олександра Овсянюка заради експерименту? Це треба знати заздалегідь! Ось чому ми запрошуємо вас з самого початку приходити разом на спеціальну консультацію для родичів. Якщо пацієнт повністю порушив наш Договір, навіть вчасно не передзвонив, не зʼявився, не укріпив результат? Якщо ви відразу не промили його шлунок і також нічого не зробили, як ми попереджали, то це вже робити пізно. На жаль. Але ще є шанс:

1. Відкрийте коробочку з Антидотом і дайте йому випити наш Антиалкогольний Порошок навіть на п’яну голову.

2. На тверезу голову введіть йому наш Антиалкогольний Антидот.

3. На тверезу голову прочитайте йому не поспішаючи, дуже-дуже уважно Наш Двосторонній Договір. А потім спитайте, навіщо він все повністю порушив за нашою спиною і чи сподівається він тепер знайти «кращого» лікаря. Адже були всі умови для нового тверезого життя. Чому він навіть не  зателефонував жодного разу з будь- яким питаннями згідно з документальними домовленостями. Адже він також за це розписався в Договорі.

4. Не вірте його «обіцянкам самостійної тверезості» і відразу запишіться на прийом, щоб він все це знав, три дні не пив і з’явився тверезим.

Сам не може — ми допоможемо. Приходьте за спеціальною антиалкогольною Бовтанкою Доктора Овсянюка, або ми висилаємо на дім. Це вже лікування з нуля по посиленому варіанту. Адже фундамент зруйнований та укріплення «заднім числом» вже не допоможе.

5. Якщо пацієнт відмовиться, то запишіться до нас без нього і приходьте. Але краще з’явитися саме з ним «на тверезу голову». Ще є такий шанс. Не втрачайте дорогоцінний час. Зелений змій не захистить… Алкоголь не вирішить жодної проблеми… І ще будьте уважні! Адже «однофамільці» без медичної освіти пропонують іншу адресу «медичного центру». Вони копіюють кожне слово відомого лікаря. Істина робить нас вільними. Нам потрібна перемога.

Доктор приймає у Всеукраїнському Центрі «Свобода без кода».

ВІННИЦЯ. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДА».