Ми вже писали, що випускниця школи №26 м. Вінниці, пізніше — Одеської юридичної академії, яка стала помічницею ректора та нардепа Ківалова і дивним чином скороспішно стала кандидатом юридичних наук у час війни, переїхала до Москви і там почала працювати у «Южнефті» та вести пропагандистський антиукраїнський блог. Тетяна Грабович презентувала книги антиукраїнського характеру. Проти неї порушили в Україні справу за держраду та антиукраїнську діяльність.

Після чого Тетяна навішала ярлики «тупих» слід­чим та СБУ. Мовляв, яке відношення до неї вони мають, адже вона давно «руская» і має паспорт громадянки Росії. Цікаво, як помічниці нардепа ВР С.Ківалова і ректора української академії так швидко це вдалось?

Підозрювана у держзраді та антиукраїнській діяльності російська блогерка Тетяна Грабович у Міжнародний день захисту дітей видала чергову порцію чорної брехні проти України.

На форумі в РФ вона виступила із закликом швидше «освободіть» українських дітей від хунти нацистів. Бо вони продають дітей американцям на органи за 150 тисяч доларів.

Вона підкреслила, що знає це з конфіденційних та перевірених джерел, бо ж сама родом з «маленького городка Вінніци», де їй завжди було нестерпно та тісно…

Зрозуміло, що зазомбований натовп плескав їй у долоні, а якийсь «представітель», який мав вручити їй «доблесную медаль», так розхвилювався, що не втримав її та вона впала…

Божий знак? Але дядя «істолковав» це іншим – краса патріотки рф так «затьмила» його, що він «ростірявся».

Такі «пропагандоси» родом із України вдвічі небезпечні. Бо ж вони аргументують це, як і Галя, «з розп’ятим мальчіком», що були очевидцями та знають про це тому, що там жили і мають там контакти.

Але у випадку брехухи Грабович цікаво виходить. Бо у органах влади вже давно працює її тітка – дружина брата батька путіністки – Людмила Грабович. Вона очолювала міський та обласний медичні департаменти. Тепер курує профільні підрозділи у Вінницькій облраді. То, за логікою Грабович, виходить, що цими торговцями «дітьми на органи за 150000 у.о.» є її тітка.

І син чиновниці, як повідомили нам джерела, служить у ЗСУ. То виходить, що це від її брата вона закликала путіна і російську армію швидше визволяти Україну. Вбивати земляків, бомбити їх?

А може, джерелом її інформації є академік і професор Ківалов, помічником якого до переїзду до Москви працювала Тетяна Грабович? І це на її прохання розбомбили днями один із корпусів її рідної академії в Одесі. Вбили проректора і поранили Ківалова.

Чи розуміє він, кого виплекав?

Бо саме він, як повідомляють наші джерела, зробив із посередньої учениці у школі «зірку» університету.

Щоправда, Тетяна, кажуть, була зіркою ескорту і вміла «опрацьовувати папіків».

І саме через це потрапила до нафтової компанії. Хоча дівчині вже за 30, власного чоловіка не має. І дітей. Але планує. Однокласники нарекли її «вічною нареченою», бо всім розповідає про загадкових обранців. Але жодного разу не засвітила їх на фото. Лише собачок, яким святкує дні народження…

За однією із вер­сій, блогерка рашистської пропаганди є утриманкою нафтового короля Сєчіна, якому за 70. За іншою — Шойгу.

Колаборантка входить до складу топменеджменту центрального офісу «Роснефти», пише книги та пісні, а також вихваляє Путіна і заперечує існування України.

Ось що повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури.

«За даними сторони обвинувачення, колишня вінничанка з 2015 року почала працювати у Москві з провладними структурами та організаціями, а згодом стала членом всеросійської політичної партії «Единая Россия». Свою проросійську позицію та партійну риторику зрадниця публічно демонструвала у соцмережах, публікуючи матеріали на підтримку путінського режиму й водночас паплюжачи Україну та її народ», – йдеться у повідомленні.

Також відомо, що вінничанка схвалювала анексію Криму та Донецької і Луганської областей у 2014 році, а у 2022 році – окупацію Херсонської та Запорізької областей і їх так зване «приєднання» до РФ. Крім того, фігурантка закликала військовослужбовців ЗСУ скласти зброю перед росіянами.

У грудні 2022 року прокремлівська активістка провела у Москві публічну презентацію книги власного авторства «Украина как культурное наследие России: от основания – до краха». У ній українську Революцію гідності зрадниця назвала «кривавим переворотом», а українську владу «неонацистським режимом» та повторила усі популярні наративи «русского мира».

«Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 32-річної уродженки Він­ниці, нині жительки Москви, за обвинуваченням у закликах до повалення конституційного ладу в Україні. А саме: здійсненні інформаційної діяльності на підтримку держави-агресора, пропаганду війни та звеличення окупантів (ч. 2 ст. 109, ч. 1 ст. 110, ст. 436, ч. 2 ст. 436-2 та ч. 6 ст. 111-1 Кримінального кодексу України). Протиправна діяльність жінки документувалася за процедурою in absentia та підтверджена відповідними експертизами. Наразі їй загрожує до 12 років в’язниці», – додали у прокуратурі.

Андрій Власенко