Воєнний злочинець Володимир Путін заявив, що Росія може поставити свою далекобійну зброю в регіони світу, звідки завдаватиме ударів по «чутливих» об’єктах країн, що постачають зброю Україні. Про це він сказав під час зустрічі з представниками інформаційних агентств у Санкт-Петербурзі, пишуть росЗМІ.

За словами Путіна, Росія покращуватиме системи ППО через загрозу застосування далекобійної зброї з території України. РФ «думає над тим, що відповідь може бути асиметрична» на такі удари по Росії.

«Ми думаємо, що якщо хтось вважає за можливе постачати таку зброю в зону бойових дій для завдання ударів по нашій території, створення проблем для нас, то чому у нас немає права постачати нашу зброю такого ж класу в ті регіони світу, де будуть наноситися удари по чутливих об’єктах тих країн, які роблять це щодо Росії?» – сказав Путін.

Він вважає, що удари по території РФ «за участю країн Заходу», означають їх «пряму війну проти Росії». «Москва реагуватиме», – попередив російський диктатор.

Також очільник Кремля заявив, що США начебто повинні припинити поставляти Україні зброю і тоді «конфлікт закінчиться через два-три місяці». До того ж, він згадав про західних інструкторів, заявивши, що ті «зазнають втрат в Україні».

Нагадаємо, Україна за останні дні вже використала американську зброю для ударів по території Росії після того, як Сполучені Штати оголосили про дозвіл це робити.