Із 17 листопада 2023 року до сьогодні медичний заклад очолював Ігор Шинькович – підполковник медичної служби. Він подав заяву про звільнення в зв`язку з призовом на службу в Збройні Сили України.

Заступник голови обласної Ради Ігор Івасюк представив колективу медзакладу нову очільницю.

– За дорученням голови обласної Ради Вячеслава Соколового, ознайомлю вас із двома розпорядженнями. Перше – про звільнення директора Ігоря Шиньковича у зв`язку з призовом на військову службу. Він – підполковник медичної служби та йде служити в медичні війська. Друге розпорядження – про призначення в.о. директора комунального некомерційного підприємства Вінницької обласної Ради «Клінічний Центр інфекційних хвороб» Валентину Зайцеву, – сказав Ігор Івасюк. – Валентину Григорівну дуже добре знаєте. Це надзвичайно авторитетна в медичних колах людина, з величезним досвідом роботи, вона – супер менеджер та професіонал.

Валентина Зайцева до цього часу обіймала посаду заступника генерального директора Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб (ОЦКПХ). Вона – фаховий лікар, має великий досвід управлінця в медичній галузі: працювала на керівних посадах у санепідемстанції м. Вінниці, головним державним санітарним лікарем Вінницької області. Заслужений лікар України.