Ці  люди  народилися у 60-х роках. Виховувалися у 60-х. Навчалися у 70-х. Одружувалися та виходили заміж у 80-ті роки. Працювали в 80-90-ті роки,  а багато хто працює і досі…

Вони змінювали світогляд у 90-ті. «Прозрівали» у 2000-х. Дивувалися у 2010-х роках. І не здаються у 2020-х роках !

🟠 Пережито майже сім різних десятиліть. Два різних століття. Два різних тисячоліття.

🟠 Пройдено шлях від міжміського телефону до відеодзвінків у будь-яку точку світу, від діафільмів та слайд-шоу до Youtube, від вінілових платівок до онлайн-музики, від рукописних листів до електронної пошти, WhatsApp та соціальних мереж.

🟠Від прослуховування ігор по радіо, перегляду чорно-білого телебачення, а потім і телебачення високої чіткості. Колись вони ходили до «Відеоклубу», а тепер дивляться Netflix.

🟠 Вони знали як надрукувати фотокартку, при них з’явилися перші комп’ютери, перфокарти, дискети, а тепер у них в руках гігабайти та терабайти на мобільних телефонах чи iPad.

🟠Все дитинство вони носили шорти, потім довгі штани, оксфорди, шорти-бермуди або міні-спідниці, максі-спідниці, лосини, шаровари тощо.

🟠Вони ходили у валянках, їздили на роликових ковзанах, триколісних та двоколісних велосипедах, мопедах, бензинових чи дизельних автомобілях, а тепер їздять на гібридах або 100% електричних самокатах, велосипедах, моноколесах, скутерах та автомобілях.

🟠Вони уникли інфантильного паралічу, менінгіту, віспи, грипу H1N1 та лихоманки західного Нілу, вже і коронавірусу.

🟠Так! Такі люди пройшли через багато, але яке чудове та цікаве життя у них!

🟠 Вони є свого роду «Абракадаброю»

У буквальному значенні слова.

🟠 Це покоління прожило і пережило більше, ніж будь-яке інше в історії людства у кожному вимірі життя.

🟠 Саме це покоління адаптувалося до будь-яких ЗМІН.

🟠Оплески всім представникам «особливого покоління», яке було і залишається унікальним, незважаючи ні на що! Здоров’я радості, удачі, добра та щастя!

🟠Це все про нас! 😃

Авт. Художник – Олег Лобурак.✍️

Людмила Козинська