Маємо дбати про тих, хто надалі буде будувати нашу країну. Адже її майбутнє в руках у тих, хто зараз навчається за шкільними партами. Тому дуже важливо зберегти ті «зерна таланту», які є в наших дітях.

Плекає і надихає своїх вихованців йти до нових звершень і перемог викладач, хороший наставник, просто людина з великої букви Навроцька Галина Юріївна – котра вже багато років працює в Липовецькій дитячій музичній школі..

Діти є неодноразовими переможцями районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалів та конкурсів.

От і в суботу 24 березня вихованці музичної школи приймали участь у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі «Я – Зірка!» де показали гарні результати. Настя Пархонюк та Влад Васильченко у своїх вікових категоріях завоювали ІІ місця, а Євгенія Русецька – І місце.

Того ж самого дня в концертному залі «Плеяда» Вінницької обласної філармонії проходив Всеукраїнський відбіркой вий фестиваль-конкурс «Червона Рута», де діти показали гарні результати, Настя Пархонюк зайняла ІІІ місце, а Влад Васильченко серед 130 учасників зайняв І місце в жанрі поп-музики з усієї вінницької області і отримав право виступати у фіналі 2019 року в місті Чернівці.

Влад є переможцем Міжнародного фестивалю «Квіти України» (Естонія, 2012 рік), ІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Квітуча країна» (Умань), Міжнародного фестивалю-конкурсу «Славянски венец» (Болгарія 2013), Всеукраїнського фестивалю «Зірка української сцени» (2015), Всеукраїнського багатожанрового конкурсу мистецтв «Єднаймо серця» (2015), Музичної олімпіади «Голос країни» (2015-2016рр.), Всеукраїнського фестивалю творчості та таланту» (2016), Всеукраїнського фестивалю «Мамина сорочка» (Полтава, 2016), Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Зірковий крок». Також він є лауреатом гран-прі премії (Вінниця, 2016), брав участь у мистецькому проекті «Молодь – майбутнє України» в рамках фестивалю народної творчості «Скарби Поділля» (2017), Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Зірковий політ» (Вінниця 2017) ,Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Я – зірка!» (Вінниця 2018). І нещодавно став переможцем Всеукраїнського фестивалю сучасної та популярної пісні та популярної музики «Червона рута» (Вінниця 2018).

Родина Влада висловлює щиру подяку Петренку Сергію Миколайовичу директору ПСП «Нападівське» – за фінансову підтримку, Терлецькому Олександру Геннадійовичу – за технічну підтримку, учителю англійської мови Липовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Плахотник Людмилі Володимирівні– за допомогу у підготовці англо-мовних пісень, Терлецькому Геннадію Олександровичу за підтримку. Вірять і сподіваються на подальшу допомогу та підтримку, і в свою чергу обіцяють, що будуть прославляти співучий Липовецький край.

Діана Колесник