Соцмережі приголомшив зовнішній вигляд болгарської принцеси, яка не з’являлася на публіці тривалий час. До об’єктивів камер 52-річна принцеса Каліна потрапила з нагоди репатріації з Німеччини праху першого царя Болгарії Фердинанда.

Щоб вшанувати пам’ять предка, у Вранському палаці зібралися всі члени монаршої родини.

Особливу увагу преса приділила саме Калині, оскільки її зовнішній вигляд виявився далеким від того, як середньостатистична людина уявляє собі принцесу. У неї відросло коріння волосся, було дуже накачене м’язисте тіло і викривлений ніс.

Через резонанс у ЗМІ Каліні навіть довелося прокоментувати свою зовнішність, уточнивши, що весь вільний час вона присвячує спорту.

«Я присвячую себе тренуванням із ваговими навантаженнями та здоров’ю тіла, я спортсмен», — заявила представниця монаршої родини.

Як відомо, болгарська принцеса Калина, єдина донька останнього монарха Болгарії Симеона ІІ, нечаста зірка світських хронік. Публіку вразив зовнішній вигляд жінки, адже таке прокачане тіло нечасто побачиш серед королівських осіб. Їй на п’яти наступає хіба що іспанська королева Летиція.

Нагадаємо, що світлина була зроблена, коли болгарська царська родина побувала на репатріації тіла Фердинанда I – першого царя династії після здобуття Болгарією незалежності від Османської імперії. Важливий захід відвідали болгарський принц Кирило Преславський із дружиною Розаріо Надаль, принц Костянтин-Ассен Відінський, принцеса Калина, її чоловік Кітін Муньоз та 17-річний Симеон-Хасан Муньоз.

Мережу приголомшили неймовірно накачані руки Калини, яким би позаздрили бодібілдери. На додачу дехто з користувачів почав критикувати її риси обличчя, натякаючи на невдалу пластику. Втім, відомо що принцеса пережила невдалі хірургічні втручання через інфекцію, яка ледь не позбавила її ока та носа.