Палата Героїв – це один із тих закладів, який попри усі виклики продовжує розвиватися. Палата оснащена мультифункціональним ліжком, туалетом, душовою, телевізором та має окремий вхід. В таких палатах перебуватимуть військові із особливо важкими пораненнями.

Директорка Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації Ольга Задорожна та її заступник з економічних питань Сергій Лавренюк проінспектували медичний заклад та поспілкувалися з керівництвом і працівниками лікарні.

У Палаті Героїв під цілодобовим наглядом медиків перебуває місцевий мешканець. Це військовий, якому діагностували невиліковну хворобу.

Також в лікарні працює сучасна клініко-діагностична лабораторія. Дослідження проводять за понад ста показниками. А віднедавна тут можна здати аналізи й на гормони. Для пацієнтів, які мають електронне направлення, послуга безкоштовна.

Однак, є й те, над чим ще потрібно працювати. У медичному закладі планують налагодити роботу кабінету комп’ютерного томографа. Приміщення для КТ уже готове, а от дороговартісного обладнання ще немає. Також в одному з корпусів закладу заплановано створення сучасного реабілітаційного відділення.