Своє звільнення С. Борзов прокоментував так: – Йду з посади вимушено, за станом здоров’я…

До 40 молодиків, які відривались на автозаправці, Сергій Борзов викликав ТЦК

Сергій Борзов прокоментував «33-му», як він вважає, замовне відео, що шириться соцмережами.

– Діяв згідно з законом про мобілізацію. Бо одних хоронимо, а інші п’ють, гуляють, про Україну не думають? Мажорів у нас не буде…

– Знову замовлення. І знову промах. Ви ж знаєте, що з того часу, як очолив Віннницьку ОДА, я став поперек горла відомим кланам.

Ніяк до мене не можуть підібратись, тому задіюють «проплачених громадських активістів, ручних волонтерів» і тп.

Але ці «волонтери» більше «волонтерять» як посередники за у.о, щоб відмазувати ухилянтів, аніж допомагати Силам Оборони. В цьому замовленні стирчать вуха розпіареного «громадського акти­віста», який зараз у Хорватії. На його замовлення склепали це недолуге відео.

Зверніть увагу, я там у теп­лій довгій куртці. Це десь квітень.

Так, я викликав наряд ТЦК, коли побачив як на заправці відриваються 40 молоди­ків. Бо це мій обов’язок — діяти згід­но з законом про мобілізацію.

Бо, виходить, одних хоронимо, а інші від­риваються?

40 чоловік на крутих тачках і ще там музика і т.п. Це як?

Такого на наших заправках не буде! Обіцяю!

Що в цьому протизаконного, що цим мажорам вручили повістки? Такі мої дії підтримують прості люди — всі мають бути рівними перед законом та Конституцією.

А щодо названої там особи  — нібито це підозрюваний у хабарі заступник голови РДА із Тульчина, з яким зустрічався, то це, хлопці, повна штанга!

Бо якраз згаданий вами чоловік зараз служить у ЗСУ, в Нацгвардії. Можете перевірити. Бригада «Рубіж». А це його брат-близнюк. І він також воює, на противагу згаданим «захисникам» ухилянтів. Нехай йому щастить.

Сергій Борзов

Як людина, яка має досвід роботи на телебаченні і розу­міється на монтуванні та зборі відеоматеріалу, ставлю вам, хлопці, за цю «заказуху» велику жирну двійку!

Спасибі, що донесли народу, що я вдень і вночі допомагаю обороноздатності нашої держави. І відстоюю інтереси простих людей, а не мажорів. А то вже дійшло до того, що наші депутати так бояться повісток від ТЦК, що на сесії не приходять. Голосів на важливі рішення не вистачає.

З повагою до народу України! З Днем Конституції!, – так прокоментував відео, яке поширили у соцмережі, «33-му» Сергій Борзов.

Від редакції. Коли номер газети вже був підготовлений до друку, стало відомо, що кабмін погодив звільнення Сергія Борзова з посади голови ОВА. Про це повідомив представник уряду в раді Мельничук. Сам Сергій Борзов своє звільнення прокоментував так:

– 4 роки на посаді, 2,5 року з яких – у стані війни. Вінничани гідно пройшли цей шлях. Дякую кожному мешканцю області за це. Дякую команді, Президенту.  Вимушено йду з посади через стан здоров’я. Прошу не гаяти час на жодні маніпуляції. На посаді зроблено багато і результат є. З повагою до кожного, хто допомагав і був поруч.

Андрій ВЛАСЕНКО

Про звільнення Сергія Борзова видав указ Президент України. Про це - на фото