Бо ми платимо за свої Конституційні права як ніхто у світі! Діти платять! І може тому, що батьки в більшості в очі не бачили цю основну книгу прав, свобод і обовʼязків кожного громадянина України.

І лише тоді ми станем дійсно цивілізованою нацією.

Те, що Україна суверенна, незалежна держава в Статті 1 нагадали вже чи не з кожного інформаційного джерела.
Варто нагадати і Статтю 3 : «Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність».

Як вам?
А ось яка Стаття 21 –
«Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними».

А Стаття 13 Конституції України визначає, що земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об’єктами права власності Українського народу».

Прочитавши лише цих декілька статтей розумієш, як сьогодні безбожно, безпринципно потураються вони.
А тепер для «благородних кротів», що люблять рахувати – у надрах України на 12 трильйонів доларів корисних копалин.

Ще є!

Це відзначають міжнародні експерти. А отже на кожного громадянина, за їхній видобуток, має перепасти скільки? Рахуйте самі – ну як у Катарі чи ОАЄ.

Але щоб мати цю Богом дану свободу і землю, потрібно подолати навалу ворога і здобути справедливий мир та перемогу в цій страшній кривавій війні. А ще покінчити з нашими гнидами – корупціонерами.

Тепер наша Конституція, наведеними законами, далека від кожного українця як ніколи.

І така бажана душі і серцю кожного з нас.
Тому борімося – поборемо! На фронті і в тилу!
Перемоги!

Тетяна Редько