Майбутні рятувальники — курсанти, студенти, учні та слухачі Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця) змагались у конкурсі “Силове пожежне багатоборство”.

– Конкурс проводився з метою формування у курсантів, учнів та слухачів училища стійкої мотивації до самостійних занять фізичною культурою і спортом, підвищення рівня загальної фізичної підготовки. Участь брали п’ять команд курсантів та учнів першого і другого курсів та слухачі. Загалом 16 чоловік. За умовами конкурсу усі учасники були одягнені у спеціальний одяг і спорядження пожежного-рятувальника та апарати захисту дихання, – інформує сайт училища.

Хлопці підіймались по висувній драбині із пожежними рукавами на третій поверх умовної пожежі, долали фізичні навантаження, евакуювали “потерпілого” з “вогню та диму” та інших етапах. За підсумками напруженої боротьби найкращими юними вогнеборцями стали курсанти-другокурсники, друге місце вибороли — учні такого ж курсу, а третє курсанти першого курсу.

У особистому заліку перше місце здобув курсант Олександр Тимошенко, друге – учень Олег Чума, третє курсант Василь Ходак.

Фото надане Вищим професійним училищем Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця)