Представники релігійних громад та національних спільнот Вінниччини – грузинської, ромської, польської та єврейської культур —на спільному засіданні у Вінницькій облдержадміністрації обговорили заходи, спрямовані на збереження традиційних християнських цінностей.

– Наша мета – допомога суспільству в побудові міцних, здорових і щасливих сімей, популяризацію родинних цінностей серед населення області — відзначали учасники засідання.

Разом із секретаріатом обласної Ради церков та релігійних організацій, Ради національно-культурних товариств Вінниччини організатори вирішили проводити в області інформаційно-просвітницьку кампанію, популяризувати християнську мораль спільними зусиллями громадських організацій, церкви та національних спільнот.

Зокрема, було погоджено рішення щодо проведення у Вінниці широкомасштабної ходи за здорову сім’ю та духовні цінності. Після її завершення заплановано проведення концертів та інших просвітницьких заходів відповідно до тематики за участю представників національно-культурних товариств. Публічна хода буде проведена наприкінці травня.