Я лікар — нарколог. Все частіше за допомогою звертаються колишні пацієнти, які не пили по 10, 15, 20 років.

Тверезий чоловік за ці роки багато чого досяг, а потім каже з порогу: «А я зірвався». Руйнується фундамент життя. Навіть військові, які не випивали на передовій, починають пити під час зустрічі з побратимами. Це вже, нажаль, сучасна традиція. Не робіть цього!!! Вас поважають за інші якості, а справжні друзі зрозуміють і підтримають. І в разі якоїсь невпевненості у собі ви маєте право або укріпити антиалкогольний результат, або зняти Захист для пошуку «кращого лікаря»…  Це не проста хвороба. Не кожен допоможе — треба цінувати. А хто порушує закон успішного лікування, може втрачати найвищий Захист на духовному рівні. Зелений змій, азартний та наркотичний дурман не захищають, а збільшують кількість «двохсотих» та «трьохсотих». Це вже проблема №1. Та від алкоголізму треба лікуватись не «все життя», раз і назавжди. Хто не може зупинитися на другій чарці — треба покінчити з першою. Можливо, хворий вже давав слово, що кине пити сам. Але гальма не працюють. До Вінниці їдуть здалеку, з останньою надією:

1. ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ – легко і швидко, без крапельниць та стаціонарів.

2. НАЙСИЛЬНІШЕ ТИМЧАСОВЕ КОДУВАННЯ – на 1, 3, 5 років (ваш власний вибір).

3. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНОГО КОДУ – метод повного звільнення НА ВСЕ ЖИТТЯ за 1 раз при умові абсолютної тверезості. Саме цей метод і є ваш найкращий вибір. Адже ми не прихильники тимчасових результатів.

КУРІННЯ зникає повністю та відразу навіть без попереднього утримання від паління!

НЕ ПЕРЕПЛУТАЙТЕ АДРЕСУ. Іноді різні адреси та оголошення водять людей в оману завдяки однаковим прізвищам різних людей. Наша адреса залишається незмінною.

УВАГА! Олександр Григорович Овсянюк приймає лише у Центрі «Свобода без кода».

Попередній запис лише за номерами: 098 281 58 23; 073 281 58 23; 050 281 58 23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».