Зокрема в управлінській сфері та бізнесі, формуючи власну справу, впевнено створюючи підприємства, бізнесові структури різного рівня.

В той же час сфера приватного бізнесу в Україні була і залишається переважно чоловічою, оскільки існує багато чинників економічного, соціального, культурного і навіть психологічного характеру, які стримують активне входження жінок у бізнес.

То яка ж вона – сучасна жінка у чоловічому світі бізнесу? Чого вона прагне та що її мотивує? Які є сучасні програми та можливості для розвитку жіночого підприємництва? Про це дискутуватимуть учасниці жіночого бізнес-форуму «VinLadyFest», що пройде 20-21 квітня у м.Вінниці. Захід організовується Центром підтримки бізнесу м.Вінниці, основаним на базі Вінницького Клубу ділових людей, за підтримки Європейського банку рекострукції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

Керівник Центру підтримки бізнесу м.Вінниці, президент Вінницького клубу ділових людей Надія Лисецька зазначила: «У непросте сьогодення для жінок в бізнесі відкриваються нові перспективи і можливості, саме тому одним з головних завдань форуму є навчити як ці можливості використовувати на повну силу. На учасниць чекають історії успіху від жінок і для жінок, тренінги з маркетингу, переговорів, психології та якісного проведення бізнес-презентацій. Для справжніх бізнес-леді спеціальний гість Рост Дікой, тренер по стилю і шопінгу, проведе воркшоп «Бізнес-гардероб за 60 хвилин».

Усіх, хто бажає вибудувати систему ефективного фінансового менеджменту, запрошуємо на тренінг «Ключі до фінансового менеджменту», що проходитиме у м.Вінниці 27-28 квітня (I модуль) та 13-14 червня 2018 р. (II модуль). Тренінг проведуть два досвідчених тренера з Білорусі, які спеціалізуються на навчанні управлінню фінансами власників компаній і «нефінансових» керівників».

Реєстрація на форум триває до 12 квітня на сайті www.vinladyfest.com. Детальна інформація за тел. 097 505 80 50.

Реєстрація на тренінг триває до 23 квітня на сайті www.wib_fin.tilda.ws

Детальна інформація про Центр підтримки бізнесу м.Вінниці та плани на 2018 рік на сайті www.kdl.vn.ua.

Сергій Вовк