Христина Соловій розкрила особу загадкової Klavdia Petrivna. Виявилося, що під капелюхом ховається українська співачка Соломія Опришко зі Львова.

Нагадаємо, Klavdia Petrivna здобула популярність у 2023 році завдяки тіктоку та має запланований сольний концерт у київському Палаці спорту 30 серпня

Klavdia Petrivna – одна із найзагадковіших українських виконавиць на сьогодні. Досі ніхто не знав про те, хто ж ховається під капелюхом. За словами Соловій, це співачка родом зі Львова Соломія Опришко.

Вона також зауважила, що їй цікаво, чим закінчиться історія з інкогніто-виконавицею та додала, що Klavdia Petrivna наразі є однією з її улюблених українських артистів.

Ця українська співачка, яка досі зберігає анонімність, набула популярності у липні 2023 року завдяки тіктоку. Її пісні, серед яких хіти “Знайди мене”, “Я щаслива” та “Хто ти”, збирають мільйони прослуховувань на стримінгових платформах. Перший живий виступ виконавиці відбувся на концертах Артема Пивоварова у квітні, а тепер фанати з нетерпінням чекають на перший сольний концерт Klavdia Petrivna.