Ось так я і переконана весь народ України відреагував, коли лідер країни яка головує в ЄС  їде і жме руку міжнародному злочинцеві, якому видали ордер на арешт.

І якщо ЄС і далі буде терпіти такі витівки – прихід другий варварів із Аттілою чекає не лише нас, але й їх.

Це не безрезультативно, як висловились деякі політики.

Це ляпас всім! Бо тепер рашистська пропагандосмашина отримає друге дихання

1. Дивіться, таки дожали Європу, з поклоном їдуть! Значить правильно робить путлер!

2. А для легалізації тирана – це взагалі мега послуга.

3. Їм по барабану, що хтось там в ЄС заявляє, що він діяв не від них. Факт є і ним там пропагандисти  будуть крутити як «знаєте хто  сонцем».

Ну як тут не згадати знову справжнього лідера ЄС який, на жаль у Вічності, Черчіля:

«Моя мета, як людини, що жила і діяла в ті воєнні дні, — показати, як легко можна було запобігти трагедії Другої світової війни; як злоба нечестивих була зміцнена слабкістю чеснотливих; як структурі та звичаям демократичних держав, поки вони не об’єднаються в ширші утворення, бракує тих елементів наполегливості й переконливості, які тільки й можуть дати впевненість смиренним масам; як навіть у справах самозбереження жодної політики не дотримуються десять або п’ятнадцять років поспіль. Ми побачимо, як заклики до розважливості та стриманості можуть стати першими чинниками смертельної небезпеки; як середній шлях, обраний унаслідок бажання мати безпеку і спокійне життя, може привести просто до осередку небезпеки. Ми побачимо, наскільки абсолютною є потреба в широких міжнародних діях численних держав, попри коливання у їхній внутрішній політиці».

Зрозуміло?!

Тетяна Редько