Співак Артем Пивоваров записав відео, на якому процитував найпоширеніші закиди від хейтерів та навіть пригадав нещодавню заяву співачки Христини Соловій.

Ролик Артем опублікував у своєму Instagram.

Кілька днів тому Христина Соловій в ефірі радіо заявила, що має спільну композицію з Пивоваровим, яку вони записали для мультфільму “Мавка”. Однак, за словами співачки, ця пісня була створена не з її бажання.

“Я вже записала з ним фіт, але це було не зовсім моїм бажанням, тому що це була вимога продюсерів мультфільму “Мавка. Лісова пісня”. До Артема є багато запитань”, – сказала вона.

У своєму ж звернені до хейтерів Пивоваров відповів і їй.

“Рубрика “Вам видніше” виходить на новий левл. Цей тиран, він маніпулює людьми. Він заставляє записувати з собою дуети. Він заставляє людей співати, він заставляє танцювати. Він змушує військових записувати відео-подяки і взагалі хайпує на війні. Хто? Хто, скажіть мені заборонить цього тирана і чого його слухають?” – процитував він закиди своїх антифанатів.

А потім він звернувся до ЗМІ та пояснив, чому на своїх концертах обливає людей водою.

"Знову напишете, що я віджартувався. Шановні ЗМІ, чому ви не показуєте іншу сторону медалі? Що я роздаю людям воду на концертах. І чому я обливаю водою людей? Тому, що їм спекотно. В залі дуже спекотно. Хтось з них втрачає свідомість, я зупиняю концерт. Роздаю воду, команда моя також це робить. Чому ви про це не говорите?" - сказав 33-річний Артем.

Співак також запитав, чому досі для своїх хейтерських матеріалів ЗМІ та антифанати використовують відео дворічної давності, на якому у нього перестав працювати мікрофон. В кінці ролику Пивоваров іронічно подякував ЗМІ та показав непристойний жест.

"Я не претендую на те, щоб мене "прикладали до рани". Я не надягаю на себе маски і не намагаюся ВСІМ сподобатися. Дякую тим, хто відчуває мою музику і мої вібрації. Завдяки вам я продовжую палати і світити", - написав він під відео.

У коментарях підтримати співака прийшла й співачка Оля Полякова.

"Боже! Дорогий мій! Не витрачай час на фігню! Цього всього немає! Ти талант, твоя праця феєрична, допомога дієва, всі це знають, а собаки ідуть! Люблю", - написала колишня вінничанка.

https://www.instagram.com/reel/C9At24RNHMR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading