Боротьба за титул була у нашого земляка непростою, адже йому склали конкуренцію 15 інших учасників зі всієї України.

Сам конкурс проходив у кілька етапів. Почали із візитки, де молодь виходила у національних костюмах та розповідала про себе. Другим був вихід у купальниках і третій – «Зірковий образ». Учасники виходили на сцену в образі якоїсь відомої людини, персонажу, кіногероя з відображенням себе в обраному образі через художній номер.

І саме в цьому конкурсі Тарас розчулив і підкорив серця усього залу. Він не обрав образ відомого кіногероя чи відомої людини. А вийшов на сцену в образі простого українського бійця. Тарас зробив коротку розповідь, чому вирішив показати себе саме таким.

І розповів вірш, який нікого не залишив байдужим у залі — «Я не хочу гратись у війну».

Тож титул нашого земляка «Міс і містер УТОГ-2018» є цілком заслуженим. А в липні він «буде представляти нашу країну на міжнародному конкурсі краси «Міс і Містер глухі світу, Європи та Азії-2018», який відбуватиметься у Празі.

Додамо, що Тарас Негар родом із села Болган Піщанського району. Він – випускник спецшколи, яка знаходиться у райцентрі. Окрім навчання, хлопець ще й захоплюється спортом. Він член збірної України з бадмінтону, учасник ХХІІІ літніх Дефлімпійських ігор у турецькому місті Самсун.

Вікторія Снігур