Саме з цієї причини Марія Петрівна почала підсипати чоловікові в їжу порошок, що викликає небезпечну реакцію на алкоголь. І йому реально ставало погано після випивки. Це дуже небезпечно. Адже, всупереч здоровому глузду, чоловік пив ще гірше. Він став хворим, замкнутим, агресивним. Пацієнт забрехався, почав вести подвійне життя і вже не вірив сам собі. Мати чотирьох дітей звернулася в сльозах: “Що робити?”. Моя відповідь однозначна:

1. Я дипломований лікар, у наркології 33 роки і бачив усяке. Нагороджений духовними Орденами. Оскільки ви обидва є хрещеними людьми, то я розкрию одну “маленьку” таємницю: “Бог справді є, а те, що Ви робите – не від Бога”. Деякі люди в екстремальних ситуаціях починають відчайдушно згадувати про віру, бо відступати нема куди. Але Ви заблукали і втратили себе.

2. Коли щось не допомогло з першого разу, треба швидко міняти тактику та відмовлятись від небезпечного самолікування. Якщо на ваш антиалкогольний порошок чоловік реагує з точністю до навпаки, то я видаю Вам свій новий особливий порошок – більш ефективний і не такий небезпечний.

3. Але спершу нехай він, тільки на тверезу голову, дасть свою згоду, щоб Ви за нього молилися. Людина має побачити Вашу віру. Можливо, надалі навіть вона до Вас приєднається… У будь-якому разі я раджу будь-які ліки застосовувати з істинною вірою.

4. Якщо відтепер йому дійсно не сподобається випивка, то він, нарешті, погодиться хоча б приймати мій високогірний Збір № 1. Антиалкогольна бовтанка Доктора Овсянюка легко і швидко виведе з запою. Це – фундамент. Потім, на тверезу голову, він уже вже сам з’явиться на лікування зі щирим бажанням почати нове життя. В житті буває всяке. Ви приходите разом і також отримуєте необхідні інструкції та рекомендації для будь-яких форс-мажорних обставин. Адже ми не прихильники тимчасових результатів.

5. Але якщо чоловік сам кине пити по вірі люблячої людини – це вищий пілотаж!

Центр «Свобода без кода». Овсянюк Олександр Григорович.