Ось що розповіла «33-му» її власниця, волонтерка та меценатка Анна Горобчук:

– Браслет «Ружа – зірка миру» Це моя власна дорогоцінна прикраса.

Для її створення використали 345 коштовних каменів. Неабияким сяйвом переливаються гранати, сапфіри, рубіни, топази та перидоти на браслеті. До речі, для проєктування та розробки браслета дизайнерам знадобилось майже 700 годин, а виготовлення відбувалось протягом року.

Цей браслет має багато відзнак з виставок та відзнаку Книги рекордів України! Його реальна вартість близько 5.000 євро. Мені “Ружу” подарували, але я вважаю, що вона має служити допомогою для Українського війська!

Тому той, хто задонатить 300 гривень – може стати власником цього витвору мистецтва», — пояснює Анна. Як – далі.

Анна Горобчук з початку війни активно допомагає війську, переселенцям і тваринам. Всім запам’яталось, як Анна віддано прихистила у себе врятованих після затоплення Каховської ГЕС собачат і допомогла з іншими небайдужими земляками знайти їм родини.

Браслет прикрашений 345 коштовними каменями

До того, як Анна вирішила пожертвувати в ім’я переможного миру цю ружу – коштовну прикрасу, вона вже віддала на донати дві картини із власної колекції.

У вінничанки у війську служить двоє братів. Один із них отримав важке поранення і зараз перебуває в реанімації.

Анна має чимало подруг – відданих волонтерок. Багато в кого чоловіки зараз на «нулі». І вони просто розводять від відчаю руками – так зменшилась кількість пожертв, а фронт нікуди не дівся. Воїни так само потребують нашої допомоги.

«Я «потонула» у проханнях від волонтерів. Ви на­віть не уявляєте, як важлива зараз співучасть кожного. На жаль, наше суспільство розділилось на два табори – одні готові останню сорочку віддати заради перемоги. А для інших вже традиційно – моя хата скраю…

Але так ми ніколи не переможемо. Тому і дійшла черга до моєї «Ружі – зірки миру».

До речі, цю квітку вишивали з давніх-давен українці в центрі своїх витворів мистецтва. Бо вона символізує око роду, захист. Її вважають оберегом роду. Якщо ви детально вивчите цей малюнок, то побачите там козацький хрест.

Тому поспішайте підтримати наших воїнів і стати одним із тих, хто стане власником цього унікального ювелірного виробу.

Кошти будуть віддані волонтерам на закриття зборів та купівлі необхідного хлопцям на фронт. Ціль збору 100.000 гривень (333 номерки буде брати участь у лотереї).

Анна Горобчук відома як рятівниця людей і тварин

Умови участі:

Зробити донат 300 гривень (можна 600, 900, 1200, тоді буде присвоєно кілька номерків);

Коли збереться необхідна сума – методом «випадкового» вибірника буде обрано переможця (рондом).

Наголошую, що прикраса має потужну позитивну енергетику – тому той, хто стане її володарем, наповниться нею.

Для всіх, хто хоче взяти участь у лотереї та допомогти війську номер картки Приватбанку: 5168 7573 7452 1864 Приват, На потреби війська. Ціль: 100 000.00.

Або посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/5R28eWU6fP. Номер картки банки: 5375 4112 1980 6648.

Вислухала Тетяна Редько

Від редакції. Просимо всіх наших читачів відгукнутись. Знаємо Ганну як порядну людину.