Яка вінницька інфлюсерка приєдналась до цього?

Чи не складається враження, що це синхронізована найцинічніша терористично – інформаційна атака ворога?

Після ракетного удару росіян по Києву деякі блогери-мільйонники почали писати про “політичні ігрища”, звинувачувати владу “з обох боків” і закликати “домовитися про мир”. Схожі меседжі поширили й інші блогери, зокрема Юля Верба, Олександр Волошин, Єва Коршик та Настя Умка (на фото).

Вінничанка, за якою в Instagram слідкує 610 тисяч підписників, випустила серію сториз з реакцією на обстріл лікарні. В них розповідає про політиків, які не дають всім жити, потребу в мирі без відстоювання окупованих територій та владу, яка нічого не робить.

«Я не знаю, скільки це все може продовжуватися. Мені здається, що всі вже так за*їбалися і нікому не треба кордони 91 року. Вже всі люди хочуть мир, спокій і просто жити. Жити. Скільки ще повинно піти життів, людей, щоб це все зупинилось? Я просто гортаю ці світлини і мене прям накриває, я вже не знаю: чи злість, чи агресія, чи розчарування. Просто одне питання в голові: коли це все все, бляха, закінчиться?»

І ще прослідковуються намагання натякнути, що росіяни не в дітей ракету запускали, а у військових. Тому вони (росіяни), звісно, тварюки, але ж не настільки, щоб прицільно вбивати дітей”, – зауважують медіаексперти.

Складається враження, що тварюки і дехто інший