Захід проходитиме 12 та 13 липня. Початок о 18:00 у музеї М. М. Коцюбинського.

Як зазначається на сайті Вінницької міської ради, 12 та 13 липня о 18:00 год музей М. М. Коцюбинського спільно із митцями творчої лабораторії «Театральне оточення» запрошують вінничан на літературний перформанс. Проєкт «Intermezzo. Відпочинок. Пауза.» є яскравим продовженням подій, приурочених до 160-ї річниці від для народження нашого Сонцепоклонника.

«Тут вінничани зможуть надихнутися та відпочити, доторкнувшись до глибин творчості Михайла Коцюбинського через переосмислення його відомої новели Intermezzo крізь призму реалій сьогодення. Це слово, це театр, це жива музика і звуки», – йдеться у повідомленні.

А заступниця директора музею М.М. Коцюбинського Марія Суржикова розповіла, що над перформансом наполегливо працювала ціла когорта митців. Постановку здійснив режисер Роман Хегай-Семенов, якому вдалось долучити до неї відомих артистів. Серед них Заслужений актор України Максим Какарькін, Роман Семенов, Олександр Щерба, Тетяна Фролова.

«Окремо хочу відзначити внесок Марії Левченко, голос якої також лунатиме під час дійства. Саме вона є натхненницею проєкту, випестувала та виплекала його ідею. Атмосферу дійства чарівними звуками фортепіано наповнить Марія Александрова. Втім, головним на ньому будуть слова Коцюбинського. Дуже теплі й чуттєві. Він ніби підглядає за тобою, за твоїми справжніми пристрастями», – каже заступниця директора музею.

Долучитися до творчого атмосферного вечора на території музею М. М. Коцюбинського (вул. І. Бевза, 15) можна за попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена. Вартість квитка 350 грн.

Форми для реєстрації:

Літературний перформанс 12 липня: https://forms.gle/4sAg5zbeq3oewSPu7

Літературний перформанс 13 липня: https://forms.gle/pZtd6KUgEWeu5tzX6