Чи не усі підприємці, фермери для вдалого процвітання, розширення бізнесу користуються кредитними продуктами. Та й пересічні українці нерідко вдаються до цієї послуги: кому на придбання житла, авта, кому дітям на навчання, кому на відпочинок, кому, не приведи Боже, на лікування кошти потрібні. І, окрім найосновнішого – довіри до банку, кожен клієнт, зрозуміло, прагне ще й якомога менше часу вбити, оформлюючи кредитний продукт.

Чимало банків пропонують кредит за годину. Проте, як показує практика, протягом зазначеного часу лише приймається рішення про видачу кредиту готівкою, а власне коштів на рахунок доводиться чекати від кількох годин до одного-двох днів. Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк зробили клієнтам унікальну пропозицію: можливість отримати кредит готівкою, власне гроші на рахунок, лише за 59 хвилин! При цьому клієнту навіть вигідніше, аби банківські працівники не вклалися в обумовлений термін. Бо якщо банк запізниться хоча б на одну хвилину, клієнт отримає знижку – десять відсотків від відсоткової ставки.

Лідери ринку споживчого кредитування в Україні, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк, пропонують клієнтам не тільки вигідні та прості в оформленні кредитні продукти, але й унікальну технологію оперативної видачі кредитів. Завдяки її впровадженню весь процес видачі кредиту готівкою, від моменту заведення заявки до моменту зарахування коштів на рахунок клієнта, займає до 59 хвилин. Тут просто розуміють: час – гроші. «Найцінніше для сучасних клієнтів – це їхній час. Тому ми робимо все, щоб клієнту не доводилося його марнувати чеканням. Ми настільки удосконалили внутрішні процеси, що скоротили до мінімуму час одержання необхідної клієнту суми кредиту. Більше того, ми готові знизити для клієнта ставку, якщо через якусь причину не вклалися в 59 хвилин. Я впевнений, що скоро це стане новим бенчмарком на ринку, а поки що – приємно знову бути першими», — констатує Олексій Пузняк, директор з розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку.

Тож найближче від мрії кожного українця, за 59 від неї хвилин, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк! Пропозиція про видачу кредиту готівкою за 59 хвилин діє в усіх відділеннях і точках продажу Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку.

Крім того, з 5 лютого по 30 квітня 2018 року клієнти Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку, які оформлять кредит з послугою «Свій кредит» або «Моментальні гроші», можуть перевірити зручність оперативної видачі кредитів за цією технологією. У період дії акції, у випадку відступлення банку від заявленого строку видачі кредиту, клієнт отримає десять відсотків знижки на відсоткову ставку позики.

Свою надійність вищої проби Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк впевнено й беззаперечно доводять впродовж більше чверті століття. Клієнти їм довіряють, адже з ними не лише надійно і вигідно, а й зручно та комфортно. Про високий рівень довіри саме до цих банків свідчать і минулорічні показники. Адже за підсумками 2017-го Альфа-Банк Україна продемонстрував лідерські результати у кредитуванні фізичних осіб – приріст обсягів споживчого кредитування становив близько чотирьох мільярдів гривень.

Мрію чи пак грандіозну покупку не варто відкладати через брак коштів, потрібно брати кредит. А брати кредит, зрозуміло, треба у перевірених — у лідерів споживчого кредитування в Україні — Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку. Ці універсальні банки з приватним міжнародним капіталом та перевіреною часом надійністю уже понад 25 років надають повний спектр сучасних банківських послуг фізичним і юридичним особам та підставляють плече своїм клієнтам в усіх фінансових питаннях і в будь-яких життєвих ситуаціях. До того ж, що немало важливо, за класифікацією НБУ, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк входять до групи банків іноземних банківських груп.

Василь Гойчук

ПАТ «Альфа-Банк». Ліцензія НБУ № 61 від 05.10.2011 р. Усі види банківських послуг.
ПАТ «Укрсоцбанк». Ліцензія НБУ № 5 від 05.10.2011 р. Усі види банківських послуг.