Ця трагедія 08.07.2024 у  клініці ADONIS на Лівобережній забрала життя п’ятьох людей, які прийшли на роботу, щоб допомагати іншим.

🕯 Вікторія Анатоліївна Бондаренко

Вікторія була старшим касиром і матір’ю двох дітей. Вона була професійним співробітником та завжди усміхненою людиною, готовою допомогти. Її син і чоловік зараз воюють за нашу країну. Вікторія завжди приносила радість та позитив у роботу.

🕯 Світлана Іванівна Поплавська

Лікар акушер-гінеколог, мати трьох дітей. Пацієнти та колеги згадують її, як світлу, добру та турботливу лікарку, яка професійно та уважно спостерігала за вагітними. Світлана була віддана своїй професії і сім’ї, її тепла усмішка завжди дарувала надію і підтримку.

🕯 Тетяна Василівна Шарова

Старша медсестра та мати. У 2014 році на початку війни із сімʼєю тікали від війни з Донецька. Син був у полоні. Її сила та рішучість були прикладом для нас усіх. Нещодавно вона одружила свого сина, і ми всі раділи за неї. Тетяна була не лише професіоналом своєї справи, але й добрим другом, її співчуття і підтримка були незамінними для кожного з нас.

🕯 Віктор Леонідович Брагуца

Лікар УЗД діагностики, душа нашої філії. Без батька залишились двоє доньок. Він завжди був позитивним, постійно жартував, підбадьорював і допомагав колегам. Його енергія та доброзичливість завжди будуть з нами. Він був справжнім професіоналом і людиною з великим серцем, його веселий дух завжди піднімав настрій у колективі.

🕯 Оксана Василівна Корж

Сестра-господиня, матір двох дітей. Її менший син в цьому році закінчив школу, а старша донька нещодавно народила двійнят. Оксана була нашим потужним «двигунчиком», яка могла за декілька хвилин реалізувати неможливе. Вона була прекрасною людиною, яка завжди дарувала радість і підтримку. Її турбота та увага до дрібниць створювали атмосферу затишку і гармонії. Її відданість сім’ї і роботі була безмежною, і ми всі відчували її любов і підтримку щодня.

Ми глибоко співчуваємо родичам та близьким всіх загиблих та постраждалих. Нехай їхні душі знайдуть спокій, а пам’ять про них залишиться назавжди в наших серцях.

Молимось за життя Наталії Моляр, яка наразі знаходиться в реанімації у вкрай важкому стані

Любов Рябко