Вони приносять в родину розбрат та нещастя

Якщо знайдете щось із цього списку в себе вдома, то позбавтеся цього відразу. І не варто шкодувати: спокій і гармонія в домі набагато важливіша!

Старі капці

Перше, що ви робите, тільки-но спустивши ногу з ліжка, шукаєте свої улюблені домашні капці. В більшості випадків. Ось із них ми, мабуть, і почнемо! У жодному разі не можна зберігати в квартирі старі зношені або порвані капці. Адже вони притягують негативну енергію, а вам це не потрібно.

Зношений одяг

Те саме стосується в принципі всього гардеробу. Порваним старим речам та взуттю не місце в домі. Переберіть гардероб, і те, що вже стало непридатним або не носиться більше двох сезонів, можна сміливо утилізувати.

Розбитий посуд

Переходимо до посуду. Якщо улюблений сервіз, який дістався від бабусі у спадок, розбився або пішов тріщинами, тут же сміливо несіть його на смітник!

І як би вам не подобалася мила чашка, але якщо від неї відколовся шматочок, то її має спіткати та ж доля, що й сервіз. Адже, як відомо, тарілка символ сім’ї. Тому уявіть, якої ви думки про своїх близьких, що дозволяєте знаходитися в домі посуду з тріщинами, сколами чи дефектами. До того ж, це небезпечно для здоров’я і порушує енергетику продуктів.

Комиш

Це стосується і очеретів. Особливо у засушеному вигляді! Вони притягують хвороби та нещастя. А от якщо раптом потрібно поправити добробут сім’ї чи просто врівноважити ситуацію, терміново купуйте бегонію! Ця рослина вважається символом щасливих стосунків.

Речі від попередніх мешканців

Якщо ви живете на орендованій квартирі і від колишніх мешканців вам у «спадщину» дісталися якісь речі, краще їх все ж таки віддати попередникам, або зовсім викинути. Адже ми не знаємо, з яким почуттям виїжджали люди з цієї квартири. І яка енергетика лишилася на їхніх речах.

Новорічна ялинка не у святковий період

Цей пункт особливо корисний тим, хто любить викидати новорічну ялинку ближче до травня-червня. Насправді хвойні гілки у вазі доречні лише в період новорічних свят, а в решту пори року тримати їх удома – погана прикмета.

Фото померлих людей на видному місці

Трохи містики. Не можна тримати на видному місці фото померлих людей. Справа в тому, що фотографії — це все ж таки зв’язок із потойбічним світом, куди нам, живим, заглядати зайвий раз ні до чого. Тому знімки рідних, яких більше немає з нами, радять тримати окремо від фотографій живих, найкраще — в окремому альбомі.

Пальма

Вам подарували пальму? Чудово! Тільки не поспішайте одразу вносити її до будинку. Вважається, що таким чином ви вносите в дім розбрат і горе. І взагалі, пальмами краще милуватися біля моря.