Одні люди не витримують тиску славою та багатством. А інші — стресами та темними смугами життя. Зірка американського футболу Майкл Джонс став першим спортсменом мільярдером, який програв у казино усі свої статки і залишився без нічого. Джон Сміт, чия кар’єра блискуче розпочалася, через алкоголь втратив усе і помер у самотності. Влітку 2017 року фігуристка-одиночниця, чемпіонка світу та Європи Юлія Липницька завершила спортивну кар’єру саме так. Офіційно їй поставили діагноз «анорексія». Але я лікар нарколог з 33-річним стажем і бачу справжню причину: «Амфетамін — не вітамін»… Будь-які допінги до добра не доводять. Олександр Абдулов добив себе курінням під час лікування раку легенів у Ізраїлі: «А я боюсь, що помру, якщо кину курити».

Відома акторка приїхала з Києва анонімно, але у супроводі друзів, наче під конвоєм, бо хворою себе не вважала. Жіночий алкоголізм гірший, ніж чоловічий: «П’ю — як усі. Як нема — то не п’ю». Але для нас будь-яка залежність від алкоголю, наркотика чи азартної гри, тим більше сьогодні, не на часі. Адже під час великих випробувань це недозволена розкіш. Ось чому ми не прихильники тимчасових результатів.

До Вінниці їдуть здалеку, з останньою надією, щоб нарешті звільнитись від рабської залежності:

1. ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ – легко і швидко, без крапельниць та стаціонарів.

2. НАЙСИЛЬНІШЕ ТИМЧАСОВЕ КОДУВАННЯ – на 1, 3, 5 років (ваш власний вибір).

3. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНО – НАРКОТИЧНОГО КОДА — метод комплексного звільнення за півтори години НА ВСЕ ЖИТТЯ при умові абсолютної тверезості. Саме метод «Свобода без кода!» — ваш найкращий вибір.

КУРІННЯ, ТРАВКА ТА ЕЛЕКТРОННІ СИГАРЕТИ – тяга зникає повністю та відразу навіть без попереднього утримання від паління! «Не курю – і не тягне». Документальна гарантія обов’язкова.

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише у Всеукраїнському Центрі «Свобода без кода».

Вулиця Пирогова 107- А знаходиться на Поділлі — треба їхати до вулиці Зодчих 22.

Попередній запис лише за номерами: 098 281 58 23; 073 281 58 23; 050 281 58 23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».