Голову Оратівської ТГ Галину Лошак, яку суд поновив на посаді, визнавши незаконним її звільнення, депутати ТГ вже вдруге незаконно звільнили, навіть не дочекавшись внесення в реєстр рішення суду про поновлення.

Ось що заявила посадовиця:

«Сьогодні відбувся кримінальний злочин, передбачений ст. 382 Кримінального кодексу України щодо умисного невиконання рішення суду, вчинений Ларіоновою Л. В. та групою депутатів. Не виконавши рішення суду та не допустивши мене до роботи, вони знову звільнили мене з посади!

Прошу допомогти у широкому висвітленні цього злочину на всіх можливих ресурсах! Оскільки буду оскаржувати злочинні дії і до суду, і до правоохоронних органів!

Відео із фіксацією вчинення злочину поновлена судом голова передала до поліції Вінницької області, Службі безпеки України, Вячеславу Соколовому — голові Вінницької обласної ради, Вінницькій обласній прокуратурі та газеті «33-й канал».

За злочини треба відповідати, – заявила Галина Лошак і додала:

– Рік тому мене незаконно звільнили. Я без проблем віддала печатку Оратівської ТГ, звільнила кабінет, забрала трудову книжку, рішення про звільнення і пішла. Протягом року я не переступила жодного разу порогу селищної ради, не була присутня на жодній із сесій. Не втручалась в роботу селищної ради.

Галина Лошак

Але тепер, коли я перемогла в суді, вийшла на роботу, повернулась на посаду, на яку обрали мене люди, то зіткнулась із справжнім би@лом, яке з останніх сил чіпляється за посаду! Не виконує рішення суду! Викликає поліцію і СБУ.

Такими діями в.о. голови Ларіонова вкрай обурила людей, які не добирають слів, щоб охарактеризувати її вчинки. Навіть висловлюють бажання застосувати самосуд! Люди шоковані таким нехтуванням Закону!

І це не просто соціальна напруга, це відкрита ненависть до безпрєдєлу, який зараз чиниться у Ора­тівській ТГ.

У Ларіонової була можливість піти, зберігши часточку гідності і честі. Але доведеться втікати! Бо навіть президентам, які узурпують владу в Україні, таке зухвальство не сходить з рук! Коли родичі полеглих захисників запитують, за що загинули наші Герої, дивлячись на увесь цей цинізм Ларіонової, то це вже точка… точка неповернення!

Леся Ларіонова

Якщо від імені побратимів про весь цей безлад неодноразово з фронту звертається до нас Віталій Гречаний, просить робити висновки щодо влади, яка ходить в рашистську церкву, просить позбутись цієї секти, хіба ми маємо право залишити усе це так?

Хіба після таких цинічних зловживань Ларіонова може займати посаду в органах влади? Хіба можуть люди, на яких їй просто наплювати, поважати, сприймати її?

Ні я, ні моя команда, ні люди того, що відбувається, вже не подарують! За правду будемо боротись в усіх значеннях цього слова!

«33-й» отримав чимало відгуків на підтримку повернення голови Оратівської ТГ Галини Лошак на посаду.

— Все вірно! Ви – законослухняна людина! Ідіть і займіть своє робоче місце! Депутатів цих шайку, інакше як шкідники назвати не можна! Шкодять жителям громади, які їм віддали свої голоси на виборах.

Зінаїда Скоропад,
мати загиблого Героя

– Вам удачі, витримки та Божого благословення. А вчорашнє рішення, невиконання рішення суду — це просто ганьба нашим депутатам. Колишні регіонали не можуть стати патріотами.

Світлана Крук

– Це московитське кодло, яке звільнило Галину Лошак брудними технологіями — привівши ручних депутатів і звільнивши патріотів – чекає ставленика путіна? А Леся в.о. чекає, щоб не лише до московитів у церкву ходити, але вже й до влади москальської з поклоном? Правоохоронці! Хіба важко вирахувати, кого з депутатів купили та нагнули за таке незаконне рішення?

Підтримуємо Галину Лошак — жителі с. Синарна

– Секта московитів дуже щільно засіла в Оратові. Тримається, бо боїться, що Галина Василівна призначить ревізію, покаже, скільки вони накрали за цей час, допоможе народу ліквідувати церкви московські.

Це вже очевидно, що ці ла­ріонови-мельничуки-шевчуки отримують чіткі вказівки від когось. Тому і змітати їх треба як змовників, волею народу. Бо він єдине джерело влади. Повернемось з передової — всіх спитаємо, що ви робили і не робили для України, — воїни з Оратівщини.

Ось такі відгуки і роздуми щодо абсурдної ситуації із перешкоджанням поверненню Галини Лошак на посаду.

 Андрій Власенко

Від редакції. Готові вислухати інші точки зору.