Чи знаєте ви, що столової ложки меду достатньо, щоб зберегти людину живою 24 години? Чи знаєте ви, що одна з перших у світі монет мала символ бджоли? Чи знаєте ви, що мед містить живі ферменти? Чи знаєте ви, що при контакті з металевою ложкою ці ферменти гинуть?  Найкраще їсти мед дерев’яною ложкою;  Якщо ви не можете її  знайти, скористайтеся пластиковою ложкою.  Чи знаєте ви, що мед містить речовину, яка сприяє кращій роботі мозку?

Чи знаєте ви, що мед є одним із небагатьох продуктів на землі, який сам по собі може підтримувати життя людини?  Чи знаєте ви, що в Африці бджоли рятували людей від голоду?

Чи знаєте ви, що прополіс, який виробляють бджоли, є одним із найпотужніших природних антибіотиків?  Чи знаєте ви, що мед не має терміну придатності?  Чи знаєте ви, що тіла найбільших імператорів світу ховали в золотих трунах, а потім поливали медом, щоб запобігти гниттю?

Чи знаєте ви, що термін «медовий місяць» походить від того факту, що наречені вживали мед для родючості після одруження?  Чи знаєте ви, що бджола живе менше 40 днів, відвідує принаймні 1000 квіток і виробляє менше чайної ложки меду, але для неї це робота всього життя..!