Не те? Тільки для кого?

Може якийсь свідомий українець чатував її,  щоб убити підло, одним пострілом у голову? Саме тоді, коли викликала таксі. Мала їхати на відпочинок?

Сусіди розповідають про ймовірного кілера, який у незвичному одязі чатував біля підʼїзду, але такому, що ніхто не впізнає навіть статуру людини… професіонал!

Студенти, активісти, «колєги»просто співвітчизники, ті, що волали яка ж вона «не хароша»… а не соромно буде вам зараз за те, що робили, цькували?

Вона боролась за Україну, мову, культуру, країну як могла, чесно, відкрито і самовіддано! Ось чим вона увійде в історію! І це треба поважати.

А те, наскільки її боротьба була небезпечна для ворога стало свідченням це жорстоке вбивство!

Я горджусь, що знала її, ходила одними стежками у Львові.

Що вона часом і мене шокувала, народжену в центральній Україні, своєю відвертістю, але це було щось схоже на зливу, яка після спеки давала стусана мізкам і серцю, щоб глибше аналізувати і думати.

Може хоч після смерті зрозумієте багато хто цінність таких Орлиць! Так вона себе називала. І відчує, як таких безкомпромісних борців за все українське нам не вистачає!

Горджусь, що саме кореспондент нашої редакції Сергій Тімков запросив її на Поділля. Вона нещодавно побувала у нас і захоплювалась нашим краєм!

Тисячі людей прийшли на зустрічі з нею, щоб почути цю маленьку жіночку з великим серцем.

Зрозуміло, що її не приймали у владних кабінетах…Бо влада як завжди не встигла дорости до таких сміливих проукраїнських лідерів. Але запамʼятайте назавжди - якщо ми так усім суспільством, як Ірина Фаріон, не вигризатимем усе наше, українське,  на кожному кроці,  буде як тепер - наші діти і онуки змушені будуть вигризати і відстоювати кожен клаптик української землі ціною власних життів!

Ось головний приклад, який показала вбита кілером, очевидно що на замовлення антиукраїнських сил, де б вони не були, в тилу  чи зовні країни, професорка Ірина Фаріон.

Велика патріотка України. Очевидно, що саме за любов до України і забрали так підступно її життя нечисті. Переконана, що це не один шакал, а ціла зграя таких стоїть за цим зухвалим вбивством.

Вічна памʼять палкій патріотці Ірині Фаріон!

Розділяю біль втрати з родиною і Україною! А кого ми втратили - дехто «дожене» вже після її вбивства.

Схиляю голову

Тетяна Редько,
Заслужений журналіст України