За словами російського чиновника в СРСР без інтернету було краще дитинство

Очільник Республіки Комі Володимир Уйба заявив, що у Росії потрібно назавжди заборонити Інтернет. Наразі лише дітям. За словами Уйби, Інтернет розбещує дітей та робить їх залежними від порносайтів. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Посадовець зробив таку заяву на засіданні Сімейної ради РФ. “Закрити. Просто раз і назавжди. Тому що сьогодні це страшна трагедія… діти йдуть з головою в Інтернет. Хтось стає ігроманами, залежними користувачами будь-яких порносайтів”, — сказав Уйба.

Російський чиновник вважає, що в Інтернеті діти листуються з фейковими сторінками дорослих чоловіків, які видають себе за хлопців або дівчат. За його словами, це все для дітей “закінчується розбещенням”. Натомість Володимир Уйба згадав про своє “щасливе дитинство в СРСР” та вкотре закликав змінити доступ до Інтернету в Росії.

Чиновник стверджує, що закрив би повністю Інтернет в Росії та залишив лише “професійний та науковий Інтернет”. Уйба вважає, що попри відсутність підтримки його ідеї, він буде й надалі наполягати на забороні Інтернету. “Від цього суспільство б тільки виграло, але, на жаль, поки що політичної волі немає. Але ми все одно цю історію пробиватимемо”, — заявив Уйба.