На святкування столітнього ювілею до неї з’їхались майже усі внуки та правнуки. 22 липня, з поважною датою Ольгу Омелянівну привітали перша заступниця директора департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Наталія Паламарчук та депутат міської ради Теймур Абушов.

Нелегким був життєвий шлях ювілярки. Як розповіла сама іменинниця, у вісім років вона з сестрою втратила батьків, згодом пережила важкі роки Голодомору 1932-1933 рр., Другу світову війну, другий голод, післявоєнну відбудову України на Донеччині.

Ольга Омелянівна народилася 1924 року в Тульчинському районі Вінницької області. З 1944 по 1951 рр. працювала штукатуром в будівельній конторі на Донбасі. За роботу в період Другої світової війни їй надано статус «Учасник війни». До Вінниці жінка переїхала вже пенсіонеркою.

Впродовж свого довгого життя вона виховала чотирьох дітей, кожен з яких став гідною людиною. Її велика родина складається з чотирьох дітей, один із синів, на жаль, помер. Також має 23 онуків та 63 правнуків, які усією душею шанують свою бабусю. Вони не тільки дбають про неї, а й черпають натхнення з її життєвого шляху.

Шановна ювілярка п’ята, хто святкує цьогоріч свої 100-річні іменини у Вінницькій громаді. Ольгу Омелянівну нагородили Почесною грамотою міської ради та виконавчого комітету і грошовою премією.

Бажаємо Ользі Омелянівні міцного здоров’я, невичерпної енергії та подальших років, сповнених радості та тепла у колі великої люблячої родини!