Олександр Усик прославив Всевишнього, як великий чемпіон світу. Свої не­ймо­вірні досягнення він присвятив Україні. Усик є Олімпійський чемпіон та ще й чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO у надважкій вазі. Він став абсолютним чемпіоном світу в самій престижній ваговій категорії. Адже наш Олександр переміг також «демонічного» хама Тайсона Ф’юрі та здобув всі чотири основні пояси, включаючи пояс WBC, який до цього належав британцю. І нам також потрібна перемога на усіх фронтах.

Олександр — сильний фізично та духовно. На жаль, деякі колишні чемпіони закінчують погано, бо не мають істинного духовного стержня.

Зелений змій — повзучий ворог. Він не захищає від темряви, особливо сьогодні… В останні часи, на жаль, тяжкими випивками закінчуються зустрічі побратимів, яких взагалі не тягнуло пити після успішного лікування. Адже їх захищав Бог. Це битва за кожну душу.

Зірки шоу-бізнесу часто не сяють та завжди звертаються до нас лише анонімно. Вони кожного разу переживають лише за те, щоб їх ніхто не впізнав. Саме такі хворі п’ють по-чорному, не вважають себе залежними та «лікуються» до кінця днів. Та не існує невиліковних діагнозів… При дотриманні абсолютної «тверезості» тяга не повертається ніколи в житті.

Але що потрібно робити тим, хто знаходиться поруч, якщо після успішного лікування пацієнт випив за нашою спиною заради експерименту? А якщо спочатку алкоголь попав в шлунок випадково? Це треба знати! Не втрачайте дорогоцінний час!

Ось чому ми запрошуємо вас, з самого початку, приходити разом з пацієнтом. Договір з гарантією порушувати заборонено! Але навіть такій людині можна допомогти. Якщо ви вчасно не дали наш Антидот, то «промивати шлунок» вже пізно. На жаль. Але виконуйте інші рекомендації лікаря навіть заднім числом. Крім того, спеціальна бовтанка «Еліксир Доктора Овсянюка» звільняє мозок від злоякісного «ендорфіну». Приходьте з тверезим пацієнтом або без нього, будем розбиратись.

І це далеко не все. Олександру Усику допоміг Всевишній, бо він віддано та сумлінно виконав свою частину роботи. Біохімічну та психологічну залежність ми знімаємо навіть там, де не допомогли інші. Але абсолютне звільнення від духовної залежності залежить від щирого бажання під­нятись на новий рі­вень. Нашого пацієнта знають та поважають усі земляки. Поруч рятуються ін­ші. Це також чемпіон і великий переможець.

Ми не користуємось замовними коментарями. Клієнт ****4159. 03 липня 2024.

Мого свекра звати Кримський Олександр Олександрович. Народився в 1956 році та проживає в м. Шаргород. Звернувся до Олександра Григоровича Овсянюка в 1992 році, тому що мав проблеми з алкоголем. І ось уже 32 роки, як він не вживає алкоголю зовсім. Направляв та привозив у Вінницю дуже багато людей, які потребували допомоги.  Раджу кожному, хто потребує ефективної допомоги звертатися до О…

Та ми скажем: «Ні зневірі» — нам дається все по вірі.

В «кайфі» кайфу не буває, кожен бомж це добре знає.

Нас не згубить страх та зілля, біль, рулетка і похмілля.

Та не втратимо свободу в рабстві диявольського коду.

Тебе звільняє вище «Я», бо це — твоє нове життя!!!

МИР ВАМ І ВАШОМУ ДОМУ. ВІННИЦЯ. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДА».