А почалось із того, що один з відвідувачів не захотів розраховуватись за проїзд таксі. Тож довелось водію викликати на допомогу своїх колег, які мирно врегулювали конфлікт та пішли на каву. Коли повернулись, із клубу на них вискочило троє молодиків спортивної статури. В руках тримали ножі та битки. Очевидці кажуть, що далі було місиво із криками зупинитись та калюжами крові.

Нападники кинулись тікати. Один з водіїв таксі отримав поранення ножем у біцепс. Та найбільше не пощастило ще одному 20-річному водію таксі Віталію, який отримав ножове поранення в груди. Це диво, що не зачепило серце… Чоловіка госпіталізували та провели операцію, на яку збирала кошти вся вінницька спільнота. Попереду у нього тривале лікування та реабілітація.

Як розповів начальник Вінницького міського відділення поліції Сергій Синявський, нападників на таксистів вже затримано.

– За попередніми даними, компанія з трьох молодих людей відпочивала у розважальному закладі. На вулиці у них виник конфлікт з таксистом, який переріс у бійку. Таксист викликав на допомогу своїх колег. В результаті один із них отримав ножові поранення. Поліцейські прибули до розважального закладу після надходження виклику по «102» та припинили протиправні дії. Частину учасників події затримали. З камер відеонагляду вилучено відео, яке долучено до матеріалів розслідування.

Того ж дня ми встановили та затримали за місцем проживання підозрюваного у завданні тяжких тілесних ушкоджень потерпілому. Вилучено його одяг зі слідами крові. Наразі 26-річний зловмисник затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу на період досудового розслідування. За цим фактом відкрито кримінальне провадження — умисне тяжке тілесне ушкодження. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Крім того, в діях учасників події вбачаються ознаки хуліганства. Слідство триває.

Віталіна Володимирова