До правоохоронців надійшов виклик, що у мікрорайоні Малі Хутори молодик за допомогою саперної лопати намагався розправитись із людьми… До приїзду правоохоронців дебошира «скрутили» перехожі. Він був у неадекватному стані.

– Чоловік спочатку вдарив по голові 23-літнього перехожого. Оскільки постраждалий був з товаришем і той вступився, то нападник втік. Але не пройшло і кілька хвилин, як на тій же вулиці хлопець напав на 73-річну місцеву мешканку, — повідомили у прес-службі поліції. — Він встиг ударити бабусю до втручання перехожих. Пенсіонерку з рубаною раною голови у тяжкому стані госпіталізували до лікарні швидкої допомоги. За її життя борються у реанімації. 23-річний хлопець, що також потрапив під гарячу руку наркомана, відбувся дещо легшими травмами, але також має ушкодження голови.

Дослідження підтвердили, що затриманий перебував під дією наркотиків. Його тримають в ізоляторі тимчасового тримання. За двома фактами відкриті кримінальні провадження — замах на умисне вбивство з хуліганських мотивів. Міру запобіжного заходу вінничанину найближчим часом має обрати суд.

Віталіна Володимирова