Зареєструвавшись до 28 квітня, вінничани зможуть відпочити в Болгарії абсолютно безкоштовно вже на травневі свята.

За словами представників «Harmony Suites» у Вінниці, безкоштовна поїздка на вікенд – це одна з акцій, яку забудовник вже традиційно пропонує вінничанам, які цікавляться покупкою болгарської нерухомості. Якщо під час відпочинку в апартаментах вінничани вирішать придбати квартиру в комплексі, гроші за проїзд та проживання повертаються.

Травень – це початок  курортного сезону і найвигідніший період для придбання нерухомості в Болгарії.  Вінничани, які приїдуть сюди на вікенд в травні, можуть розраховувати й на інші вигідні і приємні знижки на апартаменти від забудовника.

В болгарську нерухомість вигідно інвестувати. Це повсякчас стабільний і безпечний спосіб отримання прибутку. За оцінками експертів, у 2018 році Болгарія очікує зростання туристичного потоку приблизно на 30 відсотків в порівнянні з минулим роком, а отже, тут попит на оренду квартири завжди дуже високий. Власник оселі може відпочивати в цій сонячній країні будь-коли і на будь-який термін, а решту часу здавати житло в оренду і заробляти на цьому значну суму коштів.

Вінничани, які вже в цей літній сезон хочуть відпочивати і заробляти, можуть на травневі свята відвідати Болгарію з ознайомчою поїздкою, яку організовують  представники «Harmony Suites» у Вінниці. У представництві болгарського забудовника кажуть, що така поїздка – чудова нагода не тільки оглянути апартаменти розкішного комплексу та визначитися з квартирою, а й познайомитися з культурою та традиціями цієї сонячної країни ближче.

– Минулого року за порадою друзів ми з родиною поїхали відпочивати в Сонячний берег. З першого дня ця країна закохала в себе дружелюбністю місцевих жителів, справжнім домашнім затишком і розкішними краєвидами. Болгари дуже привітні та доброзичливі, тож зі спілкуванням не виникає жодних проблем. Тепер в Болгарії маємо другий дім, але вже на березі моря. Тут ми купили двокімнатну квартиру, – каже вінничанин Микола Ковальчук. – За минулорічний літній сезон – з липня по вересень – ми отримали гарний прибуток від оренди. Цього року розраховуємо на ще більший, оскільки кількість туристів зростає.

Вже зараз триває запис на ознайомчу поїздку з нерухомістю «Harmony Suites» в перших числах травня. У представництві запевняють, що можливі індивідуальні поїздки на «зручну» для вас дату.

Отримати консультацію щодо болгарської нерухомості, а також записатися на ознайомчу поїздку до Болгарії можна за телефонами: (067) 43-00-444; (099) 90-00-990, а також на сайті: http://vozlemorya.com

Василь ВОВК