Фотовиставка присвячена вшануванню пам’яті зниклих безвісті військовослужбовців 120 окремої бригади територіальної оборони, які стояли на обороні кордонів України вірні присязі своєї Батьківщини, а також їх дружинам, батькам, сестрам і братам, родинам українських військових, які продовжують шукати і чекати своїх Героїв.

«Повернись живим …!» – виставка-фотопроєкт, присвячена вшануванню пам’яті українських військових 120ї бригади ТрО, які зникли безвісти під час боїв при виконанні обов’язків військової служби, пов’язаних із захистом Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України. Вони воювали на Вугледарському, Бахмутському, Авдіївському, Харківському напрямках. Герої, які одними з найперших вийшли на захист своїх родин та своєї країни, бо “хто, як не ми”, казали вони.

Також метою фотовиставки є підтримка родин безвісті зниклих, привернення уваги суспільства до теми зниклих безвісті, можливість об’єднатися та нагадати про наших громадян, місцезнаходження та доля яких, невідома.

Герої фотопроєкту – дружини, сестри та брати, матері і діти військових 120-ї окремої бригади сил територіальної оборони Збройних сил України, що продовжують шукати та чекати своїх рідних.

Для сімей, чиї близькі вирушили на фронт і не повернулися, кожен день проживається в пеклі невідомості. Їх життя сповнене надією, очікуванням, розпачем та безсиллям змінити ситуацію та вплинути на пошуки своїх рідних. Пошук чоловіків і синів став для них важким викликом та найважливішим завданням. Надія, страх, відчай і бажання дізнатися правду – все це супроводжує їх щодня. Вони – незмінний символ сили, віри та любові.

Організатори фотовиставки - родини зниклих безвісті військових 120ї Бригади ТрО за сприяння Центрального регіонального представництва Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими м.Вінниця.

Відкриття та презентація фотовиставки відбудеться 28 серпня 2024 року о 14.00 в приміщенні ТЦ “Sky Park”, вул. М.Оводова, 51, 2й поверх.

Виставка працюватиме з 28.08.2024 по 28.09.2024, - повідомляють організатори.

Прийдіть всі, хто небайдужий і підтримаймо тих, кому зараз найважче.

Андрій Власенко