Нагадаємо, що поки підозра пред’явлена тільки Ганні Давиденко. На скаргу адвоката Давиденко на діі слідчого і прокурора щодо того, що підозри Панчук не пред’явили, прокуратура відреагувала стандартним «слідчі діі тривають». Відтак і досі залишається питання, «чому» Ганні Давиденко підозру пред’явили і вже тривають судові засідання, а Наталія Панчук і досі «загнана в куток бідна миша».

Цього разу у судовому засіданні відбувся допит свідка прокуратури, ще однієї депутатка міської ради від «Європейської Стратегії» Іващук Антоніни Яківни. Також досліджували докази, які надала прокуратура.

Свідок-депутатка Ящук А.Я. під присягою в суді заявила, що вибігла зі свого кабінету на 10-му поверсі міської ради, бо почула крики. За іі словами, Ганна Давиденко кликала на допомогу. Коли ж Іващук спустилася на 9-й поверх, вона побачила, що Давиденко силоміць тримали чоловіки і вона намагалась вирватись, а Панчук в цей самий момент спокійно йшла по коридору у напрямку сходової клітини.

Серед доказів, які надала прокуратура, був висновок судово-медичної експертизи щодо Панчук, який фактично, підтвердив свідчення останньої про те, що вона отримала свої тілесні ушкодження внаслідок того, що впала на шафу і вдарилася головою.

Олена Василькова