Останнім часом з’явилися тривожні дані що­до ситуації з алкоголізмом, наркоманією та курінням в Україні. За останніми повідомленнями, щорічно в країні помирає близько 120 тисяч людей через наслідки нарко- та алкозалежності. Це ли­ше офіційна статистика… Особливо страшно, що значна частина цих смертей припадає на молодь віком від двадцяти п’яти до тридцяти років. Також варто відзначити, що поширення наркоманії в Україні відбувається рекордними темпами. За даними правоохоронних органів, продаж наркотиків здійснюється через інтернет, що робить ситуацію ще більш складною для контролю.

Доктор Олександр Овсянюк стверджує, що пацієнти намагаються приховати комбіновану залежність від алкоголю, «травки», токсичних речовин або ігроманії. Це вже пекельна суміш. Тут залякування не допоможе. І навіть найкраща психологія малоефективна. Хвороба прогресує — людина деградує. Ось чому ми не прихильники тимчасових результатів.

До Вінниці їдуть здалеку, з останньою надією, щоб нарешті звільнитись від рабської залежності:

1. ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ ТА АБСТИНЕНЦІЇ — без хімії, крапельниць та стаціонарів. Часто після уколів і крапельниць люди швидко повертаються до алкоголізму та іншої залежності. Та це вже не про нас.

2. НАЙСИЛЬНІШЕ ТИМЧАСОВЕ КОДУВАННЯ — на 1, 3, 5 років (ваш власний вибір).

3. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНО — НАРКОТИЧНОГО КОДА — метод особливого та комплексного звільнення від будь-якої залежності НА ВСЕ ЖИТТЯ при умові абсолютної «тверезості». Саме метод «Свобода без кода!» — ваш найкращий вибір.

КУРІННЯ, ТРАВКА ТА ЕЛЕКТРОННІ СИГАРЕТИ — тяга зникає повністю та відразу навіть без попереднього утримання від паління! «Не курю — і не тягне». Документальна гарантія обов’язкова.

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише у Всеукраїнському Центрі «Свобода без кода».

Вулиця Пирогова, 107-А знаходиться на Поділлі — треба їхати до вулиці Зодчих, 22.

Попередній запис лише за номерами: 098-281-58-23; 073 281-58-23; 050-281-58-23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділ­ля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».