На жаль, у цієї інтригуючої ситуації, яка трапилась у Городківській громаді Вінницької області, теж трагічний фінал. Наразі журналісту «33-го каналу» із достовірних джерел стало відомо, що двоє підлітків намагалися одночасно покінчити з життям.

Йому 17 ро­ків. Він родом із Кіровоградщини. Їй — 14. Дів­чина родом із Дахталії на Вінниччині.

Знайомі родини дівчини розповіли, що вона їздила на відпочинок до Кіровоградщини і там познайомилась із ним. Відпочинок закінчився, і юна панянка повернулася у рідне село. А невдовзі в Дахталію приїхав юний Ромео. Хлопець поселився у дорогому готелі сусідньої громади (на фото вище).

Але, як розповіла господарка установи пані Людмила, жодного разу за увесь час дахталійська Джульєтта до нього в номер не приходила. Вони якийсь час зустрічалися чи то в Дахталії, чи в Джугастрі, — уточнює власниця готелю «Гранд». — Там і трапилась трагедія. Кажуть, ніби підлітки вирішили наїстися таблеток і запити їх Кока-Колою. Хотіли «побачити, чи за ними хтось плакатиме». А потім ще й порізали собі вени.

Хлопець дуже швидко стік кров’ю. Його врятувати вже не вдалося. Хоча медики зреагували оперативно.

У Дахталії, де ще зовсім недавно святкували, тепер трагедія

А дівчина, коли побачила наслідки їхньої дивної розваги, кинулась додому, до мами. Вся в крові. І дуже кричала дорогою. Зараз дитина під наглядом лікарів у психоневрологічному диспансері. Її життю вже нічого не загрожує. А от психічне здоров’я після спроби суїциду доведеться під­лікувати. Адже дівчина досі шокована.

За іншою версією, це була не проста незрозуміла розвага. Перше кохання та жагуча пристрасть штовхали підлітків на близькість. І саме на цьому грунті й трапилась трагедія. Однак, хто був ініціатором нерозважливого вчинку підлітків, з’ясовує поліція.

Тіло кіровоградського Ромео із Дахталії на Вінниччині забрали батьки. І повезли хоронити на батьківщину. Ми співчуваємо їхньому горю. А юна вінницька Джульєтта поки що проходить курс психологічної реабілітації і утримується від реальної розповіді про надзвичайну подію. Принаймні, так повідомляють правоохоронці. Сподіваємось, що вона та її батьки зроблять належні висновки із цієї сумної історії.

Анатолій Жучинський