Бо немає «інтересу» у прихожан МП? От якби ділити землю…

Про ще один ляп путчистів, як називають вибрану депутатами владу у Оратівській ТГ, бо там сесією зняли голову Галину Лошак, яка виграла суд, повідомила керівник одного із таких колективів:

– Добрий день. Хочу запитати вас, влада нашої громади та депутати , які проголосували ”За”, за що?

За що ви зняли зарплату з усіх Народних колективів, про свій ”Калинове гроно”, колектив існує з 1978 року, який безліч раз захищав і доводив своє почесне звання, який є занесений на ”Алею Зірок України ”, який має безліч Дипломів І ступення та Гран- прі Міжнародних конкурсів та фестивалів, про Всеукраїнські вже навіть не пишу, но їх ще більше, колектив, який за рік має сотні тисяч глядачів та поціновувачів до яких доносить українську пісню, звичай, обряд, ви ж своїми руками нищете коріння України, якщо це не зберегти, ми й так кожен рік багато втрачаємо, що ми в спадщину будемо передавати своїм дітям ”плащ пальто”? За що ви перевели на 0.5 ставки наш Рожичнянський сільський будинок культури?

Тільки за липень,серпень і декілька днів вересня нами було проведено 27 культурно- мистецьких, та волонтерських заходи, при яких нас передивилися 107633 глядача. При будинку культури працюють гурткові безкоштовні клубні формування як для дітей так і для дорослих усіх разом 8, кожне з клубних формувань має Диплом І ступення, або Гран-прі Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів, крім фото смайлика, який був створений цьогоріч на весні, керівником якого стала молода жіночка Вікторія Олександрівна і вже було проведено два наших сільських відео та фото конкурси, діти за які отримали гарні подарунки.

Молоді мами з своїми дітками разом приходять на гуртки декоративно- прикладного мистецтва, які в будинку культури викладає Савченко Ярослава Петрівна, усі разом виготовляли привітальні букети мамам та дружинам воїнів до свята жінки, виготовляли корзини з атласних стрічок, які покладали на могили загиблих Героїв. То що в нас не так? За що ви проголосували За? Де ми не допрацювали? Ви як освітяни, фермери, політичні діячі, фінансисти скажіть, для чого нищеться культура України в нашій громаді?

Обґрунтуйте ваше ”за” та ”за” ваших колег депутатів, тільки не пишіть мені що вам, тобто нам, не гірше ніж нашим воїнам, бо я це знаю, і наперед скажу вам також депутатам, в.о голови та всім заступникам не гірше. Тільки чого вони мають отримувати повну зарплату, премію, надбавки, а ми 3 з хвостиком тисячі гривень. А Народні колективи, які десятки років зберігають, передають, навчають, примножують взагалі нуль. ЧОМУ???????

Альона Шевчук