На посаді він пробув понад сім років. За словами екс-посадовця, залишив посаду, бо втомився від постійних чвар та звинувачень.

– Голова кооперативу, що у нашому селі, у лікарні. А тим часом із сусідніх Голендр зайшов інший фермер і дав більшу плату за паї, тому люди переходять до нього. Депутати звинуватили мене у тому, що я хочу розвалити кооператив, — каже Володимир Киричишин. — Хоча я тут ні до чого. Та й були інші проблеми, де я теж вийшов крайнім. На жаль, підтримки депутатів немає. Тому вирішив піти із посади, бо добряче підірвав своє здоров’я. Чим буду займатись далі — ще не вирішив. Є в селі цукровий завод, де шукають робітників. То, може, туди піду. Раніше працював на комбайні, тракторі, маю фах токаря. Шкодую лише, що не встиг відремонтувати сільський клуб, хоча вже зробили проект. Але як попросять допомогти — погоджусь. Бо це, в першу чергу, для громади.

Додамо, що ще два місяці тому на сесії сільської ради депутати, які майже одноголосно в опозиції до Володимира Киричишина, висловили йому недовіру. А 5 квітня на позачергову сесію винесли питання щодо дострокового припинення повноважень голови. Але до цього не дійшло, бо Володимир Киричишин сам написав заяву…. Її підтримали одноголосно 11 депутатів. До призначення нового очільника його обов’язки буде виконувати секретар сільради Віктор Большанек.

Віталіна Володимирова