Земля кружляє у космічнім вальсі.
Вітри галактик – вічні скрипалі.
Гармонія крізь тугу дисонансів
проносить ритми танцю по землі.
Ліна Костенко

Вже вдруге пройшов концерт присвячений до Міжнародного Дня танцю, який відзначається хореографами всього світу 29 квітня з 1982 року.

Глядач концертної програми «Танцювальна мозаїка» мав унікальну можливість за одну годину переглянути багато різних танцювальних стилів від кращих колективів міста.

Своє мистецтво дарували вихованці хореографічних колективів загальноосвітніх шкіл № 10, 12, 13, 16,18, 23, 26, ВТЛ , танцювальних колективів та клубів МПМ :«Три Зет» (кер.І.Дунаєвський),школи сучасного танцю «Болеро» (кер. К.Кишинська), зразковий ансамбль бального танцю данс-клуб «Болеро» (кер. А.Маковій, С. Зарубіна), зразковий хореографічний колектив «Степ-компанія» (кер. Леся та Микола Семенови), зразковий колектив народного танцю «Квіти Поділля» (кер. Олена та Сергій Солодських)

Разом з юними танцюристами всі поринули у шалений вир хореографічного мистецтва : народний та бальний танець, бейлі-денс, контемперері, хіп-хоп, джаз-модерн, степ-денс- це неповний перелік жанрів, що представили танцювальні колективи. Глядач неодноразово дарував гучні аплодисменти та вигуки «браво», що заслужено лунали на адресу юних артистів.

Всього у концертній програмі взяло участь близько 200 чоловік!

Дякуємо департаменту освіти за співпрацю, сподіваємось що наступний концерт буде не менш яскравим та феєричним!

Олена Гуцало