Оприлюднено відео, де чоловік нецензурно висловлювався та намагався принизити військовослужбовців, що здійснювали оповіщення у межах мобілізації. Сварка стала приводом для розслідування. Учасником конфлікту виявився місцевий депутат.

Про це йдеться у повідомленні поліції Вінниччини.

“Подія сталася на одній з вулиць Бершаді. За попередньою інформацією, під час перевірки військово-облікових документів та проведення заходів оповіщення громадян згідно з Законом України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» між 48-річним місцевим жителем – депутатом міської ради, та військовослужбовцем виник конфлікт. У ході інциденту депутат вчиняв неправомірні дії відносно працівника ТЦК та СП й намагався спровокувати бійку”,  -йдеться у повідомленні.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство). Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру. Наразі з правопорушником проводяться слідчі дії.

За інформацією місцевих ЗМІ на записі депутат Бершадської міської ради від партії «УСГ» Андрій Ткачук. Чоловік є очільником комунального підприємство Бершадської міськради «Бершадьринок».