Іван був звичайним чоловіком, який любив випити келих вина після важкого робочого дня. Його дружина, Марія, часто жартувала, що Івану треба написати книгу під назвою «Мистецтво розслаблятися». Вони разом сміялися, і Марія навіть не підозрювала, що за цими невинними келихами ховалася справжня проблема. Це вже не радість та щастя, а депресія та агресія: «А я нічого не пам’ятаю бо я п’яним був». З такими речами не жартують! Тут сльози безсилі та залякування не допоможе. І навіть найкраща психологія малоефективна. Хвороба прогресує — людина деградує. Ось чому ми не прихильники тимчасових результатів.

До Вінниці їдуть здалеку, з останньою надією, щоб нарешті звільнитись від рабської залежності:

1. НАДІЙНЕ ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ ТА АБСТИНЕНЦІЇ — без хімії, крапельниць та стаціонарів. Не всі ліки, які очищають кров, проникають у мозок через гематоенцефалічний бар’єр. Антиалкогольний Еліксир «Доктор Олександр Овсянюк» проникає в клітини мозку і повністю очищає глибину свідомості! Він швидко виводить із запою, покращує стан і нейтралізує нав’язливий потяг до спиртного. До складу входять високогірні екзотичні трави, які в Україні не ростуть. Не випадково лікар об’їздив пів світу.

2. ЗВІЛЬНЕННЯ НА ДОМУ — Еліксир висилається по пошті.

3. НАЙСИЛЬНІШЕ ТИМЧАСОВЕ КОДУВАННЯ — на 1, 3, 5 років (ваш власний вибір).

4. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНО — НАРКОТИЧНОГО КОДА — метод особливого звільнення від будь-якої залежності. Саме метод «Свобода без кода!» — ваш найкращий вибір. Адже при дотриманні абсолютної тверезості тяга зникає раз —і назавжди!

5. КУРІННЯ, ТРАВКА ТА ЕЛЕКТРОННІ СИГАРЕТИ — тяга зникає повністю та відразу навіть без попереднього утримання від паління! «Не курю — і не тягне». Документальна гарантія.

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише у Всеукраїнському Центрі «Свобода без кода».

Вулиця Пирогова, 107-А знаходиться на Поділлі — треба їхати до вулиці Зодчих, 22.

Попередній запис лише за номерами: 098-281-58-23; 073 281-58-23; 050-281-58-23.

Вінниця. Мікрорайон «Поді­л­ля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».