З 9 по 12 вересня тран­слювали випуски шоу «Супермама», у якому змагалися учасниці з Вінниці.

Четверо жінок відстоювали власні переконання методів виховання дітей.

Вікторія, мама за красу. Разом з чоловіком виховує шестирічну доньку Поліну. Жінка є власницею салону краси й переконана, що її донька – найкрасивіша у світі. Вона ставить красу на перше місце. За словами Віки, Поліна вже змалечку приділяє велику увагу зовнішності. Їй подобається світ моди та публічного життя.

Діана, мама за свободу та самовираження. Жінка працює в кол-центрі та навчається на кінолога. Разом із чоловіком вони виховують одинадцятирічного сина Тимура. Тимур мріє стати айтішником, як його тато, і вже робить перші кроки у світі технологій, відвідуючи спеціальні курси. Діана будує з сином довірливі стосунки та надає йому повну свободу дій, підтримуючи його прагнення до самовираження і розвитку.

Олена, мама за дисципліну. Разом із чоловіком виховують чотирьох дітей. Ця матуся ставить дисципліну на перше місце у вихованні й з раннього дитинства привчає дітей до обов’язків: мити підлогу, виносити сміття, доглядати за взуттям. Олена дотримується чітких правил у вихованні. Вона є власницею фотостудії, займається декором та організацією свят, і водночас встигає піклуватися про навчання дітей та домашні справи. Олена впевнена, що саме завдяки такому підходу вона є супермамою, яка завжди тримає все під контролем.

Таня, мама за довіру. Вона самостійно виховує одинадцятирічну доньку Віку та працює рієлторкою, одночасно інвестуючи в нерухомість. Таня підкреслює, що раннє материнство не стало для неї перешкодою на шляху до самореалізації. У свої 28 років вона має власну квартиру, автомобіль і вже показала доньці десять країн світу. З донькою вони на одній хвилі, ставши справжніми подругами.

У фіналі матусі виставили одна одній такі бали, що у трьох збіглися суми. Тому переможницю довелося визначати ведучому Дмитру Карпачову. Про це йдеться на телеканалі СТБ.

Після виставлених оцінок Вікторія, Діана та Олена отримали по 48 балів. Право визначити переможницю отримав ведучий шоу Дмитро Карпачов. Він зазначив: кожна з учасниць визнала, що ще має над чим попрацювати. Водночас найбільших успіхів у цьому досягла вінничанка Діана, яка будує з 11-річним сином довірливі стосунки та надає йому повну свободу дій, підтримуючи прагнення до самовираження і розвитку.

Карпачов додав жінці п’ять з десяти можливих балів та вручив почесний браслет супермами.

«Для свого сина я завжди була супермамою. Він постійно казав взяти участь у шоу та не мав сумніву в моїй перемозі. Я носитиму цей браслет з гордістю та не збавлятиму планку», – сказала Діана.

Повний випуск шоу доступний на сайті телеканалу.

Андрій Власенко